Een nieuw Wide-Angle Wonder!

We zijn volledig overweldigd door de verbluffende, nieuwe Lomo’Instant Square shots die overal ter wereld opduiken. En nu kunnen we niet wachten om te zien dat je je super vierkante sensaties naar het volgende niveau tilt met de nieuwe Wide-Angle Glass Lens Attachment!

Spectaculaire Portretten

Wanneer je deze gloednieuwe Wide-Angle Glass Lens Attachment bevestigt op je Lomo’Instant Square zul je nog dichter bij je onderwerp kunnen komen. Met een kortste scherpstelafstand van 0,5m is het ideaal voor het maken van nog grotere groepsfoto's, selfies en portretten. Stop nog meer details in je super vierkante foto's als deze!

Foto's door Sunsern Poontavee, Julia Maria Gruber en Riho Sasaki

Open Your World Up in an Instant

De nieuwe Wide-Angle Glass Lens Attachment, die je gezichtsveld uitbreidt tot 91,5°, zal in een oogwenk nog meer detail naar voren halen. Gebouwd met alleen de allerbeste glasoptiek, maakt het fotograferen straattaferelen een fluitje van een cent! Neem hem mee op elk avontuur, klim naar de top van torenhoge gebouwen, geniet van het uitzicht en omhels alle buitengewone dingen die het leven b-e-a-utiful maken!

Foto's door Sunsern Poontavee, Rob Detoyato
Foto's door Devin Blaskovich en Sunsern Poontavee

Eindeloze Creativiteit

Schroef de Wide-Angle Glass Lens Attachment op je Lomo'Instant Square en je zult kunnen genieten van dezelfde klassieke opnamefuncties zoals meerdere belichtingen, lange belichtingen en zo veel meer. Pak de ontspanknop afstandsbediening erbij en maak schitterende groepsfoto's. Ga voor de Accessoire Kit en ontvang een Splitzer, een Glazen Portrait Lens en een Instant Mini Back waarmee je ook op Instax mini film kunt fotograferen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een hele reeks funky filters, bekijk ze hier plus nog veel meer spannende accessoires!

Foto's door Genevieve Doyle en Devin Blaskovich

Verruim je instant prospects nu en bestel je Lomo'Instant Square Wide-Angle Glass Lens Attachment in de Online Shop of bezoek een van onze Gallery Stores.

2018-03-14 #gear

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen