Rondzwerven met de Simple Use Film Camera

Leg het leven en al zijn prachtige complexiteiten vast terwijl je van het ene avontuur naar het andere gaat. Alles is een avontuur en het is allemaal aan jou hoe je ze ervaart. Grijp het leven en doe de dingen op jouw manier! Het maakt niet uit waar het leven je brengt, de Simple Use Film Camera's houden je gezelschap. Ze zijn vooraf geladen met verschillende 35mm films, dus het enige wat je hoeft te doen is fotograferen— alles is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zodat je je meer kunt concentreren op je volgende avonturen.

Credits: choko3

Spontaniteit is alles

Geen gedoe, alleen maar plezier. Kies uit kleurrijke foto's en stijlvolle monochromen. Al staat vanaf het begin voor je klaar! Neem 'm mee naar feestjes, informele fotoshoots, dinerdates en zelfs tijdens je reizen. Rennen, springen, lachen en plezier hebben. Vergeet niet dat je meer tijd hebt om te leven op het moment dat je minder instellingen hebt om aan te passen!

Credits: aleyna, refallinsasaki, pinar434, elodinosaur, nural & pierredeschamps

Ga je gang, leef een beetje en wees niet bang voor de kleine onvolkomenheden. Wij moedigen je aan om ze te omarmen. Grijp kansen en gebruik de verschillende kleurenfilters om een aantal zeer unieke effecten te creëren. Mix en match de filters bij je stemming — laat de mogelijkheden je verrassen. De Simple Use Film Camera zal er zijn om je te helpen het moment te grijpen met elke klik van de sluiter. Happy snapping!

2018-03-16 #gear

Meer interessante artikelen