Vierkante foto's door Luciano Stofel

Voor onze 100 hours tentoonstelling afgelopen maand nodigden een aantal van onze lokale fotografen uit om de Lomo'Instant Square uit te testen. Luciano Stofel was een van hen en creëerde een prachtige spontane serie in de straten van New York. Het was de eerste keer dat hij een Lomo'Instant Square in handen kreeg en we konden niet wachten om zijn instant gedachten te horen.

Hi Luciano, kun je jezelf voorstellen aan de Lomography Community?

Hallo! Ik ben Luciano Stofel uit Brazilië. Ik ben een filmfotograaf die sinds 2014 in New York werkt en ik richt me voornamelijk op mode en het vertellen van verhalen.

Toen je voor het eerst de Lomo'Instant Square in handen kreeg, wat wou je op dat moment gelijk fotograferen?

Ik was meteen heel erg benieuwd wat de nieuwe Lomo'Instant Square camera kon doen, dus ik heb twee modellen uitgekozen om binnen en buiten te werken met behulp van flitsers en alleen natuurlijk licht op straat met meerdere belichtingen en kleuren.

Heb je nog tips of advies voor nieuwe Lomo'Instant Square gebruikers?

Let altijd op de afstand tussen je lens en je onderwerp om de scherpste resultaten te krijgen. Dit kan in het begin lastig zijn...

Wat is het leukste aan de Lomo'Instant Square?

Ik hield van de vorm van de camera, de uitklapbare lens geeft je echt een coole vintage look, maar mijn favoriete onderdeel was zeker het resultaat, zo scherp! s

Volg Luciano op Instagram of bezoek zijn website!

2018-03-12 #people

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen