Lomography Earl Grey voor de straten

Een film is een paintbox die wacht om te worden losgelaten. Voor beslissende momenten in de straten brengt de Lomography Earl Grey de klassieke, Bresson-achtige kwaliteit naar voren die we allemaal kennen en naar streven.

Credits: robertofiuza

Zwart-wit dagboek

Zwart en wit films zijn perfect voor het vastleggen van de hoeken en perspectieven van de stad. Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief, let goed op licht en compositie en ga mee op een stedelijk avontuur met Lomography Earl Grey .

Credits: robertofiuza

Vorm de wereld om je heen

Wanneer je in een zwart-witte wereld stapt, zie je objecten en vormen anders. Kleine details en dramatische belichting worden je focus wanneer je niet bent afgeleid door kleur. Met Lomography Earl Grey worden gebouwen vaste geometrische vormen.

Credits: xsara

Een tintje grijs

Met zwart-witfilm kun je genieten van de subtiliteit van tonen en krijg je foto's die stijlvol en tijdloos zijn. Het creatieve proces wordt veelzijdiger en je ziet de wereld in hoogtepunten en schaduwen.

Credits: pierrickmorin

Wees dapper en probeer iets nieuws uit, maak foto's met de zachte grijstinten en breng je fotografische reis naar een hoger niveau. Bij zwart-witfotografie draait het erom je comfortzone te verlaten en te leren spelen met verschillende tinten zwart, wit en alle grijstinten ertussen.

Straatportretten

Schiet inspirerende portretten van mensen op straat en verover het beste van hun persoonlijkheid. Het contrast tussen licht en donker zorgt voor een perfect humeur in je portretten en helpt je je te concentreren op je onderwerpen en hun emoties.

Credits: aka_papu

Bestel je rollen Lomography Earl Grey in de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores!

2018-02-09 #gear

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen