Vier redenen waarom je de Lomo’Instant App in je leven nodig hebt

Omdat de ongelooflijke stroom instant snapshots die onze internationale community uploadde maar bleef stijgen, dachten we dat een handig hulpmiddel zou helpen om spontane opnamen net iets gemakkelijker te maken. Experimenteer met flatlays, maak filmpjes, win prijzen en lees onderweg geweldige artikelen. Dit is de Lomo'Instant App.

Foto's door Kenji Wai Chong, Reto Baer en April Whisenand

1 Slay de perfecte Flat Lay

Geen gekke hoeken meer, geen drukkere achtergronden meer en absoluut geen lastige scantaken meer. Pas je composities vakkundig aan, centreer je foto's perfect, presenteer je creatieve ruimte en deel deze direct op je LomoHome, Facebook of Instagram.

2 Word een filmster

Zodra je je eigen flatlays hebt gemaakt, is het tijd om een stop-motionfilm te maken. Speel met visuele verhalen, maak een sequentiële plot of vertel je gedenkwaardige momenten nog eens door een flipboek met verspreide herinneringen. Experimenteer met snelheidsvariaties en deel je meesterwerk op social media!

3 Win prijzen!

Heb je geweldige instant foto gemaakt waarvan je denkt dat het misschien een schouderklopje verdient? Bekijk onze huidige wedstrijden samengesteld door een panel van deskundige juryleden en deel je beste snaps voor een kans om spannende, nieuwe producten en vouchers voor de Lomography Online Shop. Oh! En met meer dan 1 miljoen Lomography community members, is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen naar wat anderen hebben gedaan! ;)

4 Lees onderweg!

Blader door alle nieuwste content van het Lomography Magazine terwijl je onderweg bent! We interviewen de hotshots van fotografie, maken deskundige analoge tips en delen foto's van nieuwe en opmerkelijke communityleden van over de hele wereld, speciaal voor jou — dus pak een kop koffie en begin met lezen!

geschreven door genevievedoyle931 op 2018-02-07 in #videos

Meer interessante artikelen