3 goede Lomography voornemens

Gelukkig nieuwjaar lieve lomografen! Heb jij al een lijstje met goede voornemens voor het komende jaar? Misschien kun je dit rijtje er ook nog bij zetten!

Credits: ccwu & fivedayforecast

Probeer een nieuwe of andere camera

We snappen het, als je dat ene moment wilt vastleggen grijp je al vrij snel naar je standaard, go-to camera. Iedereen heeft zo zijn favoriete camera hij of zijn altijd en overal mee naar toe neemt. Maar pak het dit jaar eens anders anders: wissel je favo camera zo nu en dan met een nieuwe camera, of een die je nog niet vaak hebt gebruikt. Wedden dat de resultaten je zullen verrassen?

Credits: japsix & renaishashin

Ontwikkel je eigen filmrolletje

Deze hoort eigenlijk op de bucktlist van iedere lomograaf. Het ontwikkelen van je eigen filmrolletje is namelijk een magisch fenomeen, het blijft altijd spannend om je resultaten langzaam te zien verschijnen. Geloof ons, probeer het eens. Boek een donkere kamer of doe mee aan onze Caffenol workshop en ervaar het zelf!

Credits: dakadev_pui & gotoarizona

Laat je foto's zien

Die digitale scans zijn natuurlijk heel fijn, maar kies dit jaar eens je favorieten uit. Druk de leukste foto's af en plak ze in een mooi fotoalbum, zodat je af en toe eens door al die mooie herinneringen heen kan bladeren.

Wat zijn jouw goede voornemens? Laat het ons weten in de comments!

geschreven door anna-lomo op 2018-01-02 in

Meer interessante artikelen