Analoog de wereld rond: Finland

“Analoog de wereld rond” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag laat Sami Niemeläinen (@santtu98) het prachtige uitzicht op het "land van de duizend meren" in de winter zien.

Naam: Sami Niemeläinen
LomoHome: @santtu98
Social Media: Instagram, Flickr, 500pix
Camera: Ricoh 35 ZF ST
Film: Fuji Superia 400
Locatie: Finland

Credits: santtu98

Ik woon in het oosten van Finland in de stad Joensuu en ik vind het leuk om onze vier prachtige seizoenen te documenteren met mijn analoge camera's. Mijn meest gebruikte camera's zijn Yashica Electro 35, Minolta Dynax 500si, Olympus XA2, Minox 35GT en Konica C35 EF. Ik maak veel foto's in onze stad, maar ik reis ook graag naar de natuur en de wildernis, die hier altijd in de buurt is.

Credits: santtu98

De foto's hier zijn genomen van het half bevroren meer Pyhäselkä in de buurt van mijn geboorteplaats. Het is dichtbij genoeg om na een werkdag te bereiken. Ze noemen Finland een "land met duizend meren", omdat we altijd water en meren in de buurt hebben. Tijdens de winters kun je je analoge camera meenemen en wandelen of skiën op het bevroren meer en een bezoek brengen aan een van de vele eilanden op het meer.
---

Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2017-11-23 #places

Meer interessante artikelen