Lydia Trappenberg: Portretten met de Petzval 85 Art Lens

Fotograaf Lydia Trappenberg heeft gewerkt voor bedrijven als Thistle Magazine, Stern en NEON. Ze heeft het talent om droomfoto's te maken met een mix van film en digitaal. We gaven haar de Petzval 85 Art Lens om het zachte bokeh-effect op haar prachtige portretten uit te testen.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben een fotograaf en een soort van dingen-maker uit Duitsland. Ik ben de afgelopen jaren overal en nergens gevestigd en naast Nieuw-Zeeland is Londen altijd de vriendelijkste plek voor mij geweest. Dat is ook waar ik deze foto's rond de lente kon maken.

Wat heb je met de Petzval 85 gefotografeerd?

Ik ben altijd al een liefhebber geweest van soft focus en een bepaalde nostalgie en dromerige beeldspraak, dus de Petzval 85, met zijn ongelooflijk unieke bokeh, is zeker een lens die ik gewoon moest proberen.

Wat vind je leuk aan deze de lens?

Afgezien van de aparte look en de interesse die je van iedereen krijgt, is het zeker de bokeh en het spelen met de verschillende sjablonen die worden meegeleverd.

Wat zijn je plannen voor het nieuwe jaar?

Ik ben dit jaar met veel bands mee op tour gegaan, dus ik kijk er naar uit om me weer op mijn eigen werk te concentreren. Hopelijk zet ik ook eindelijk de stap om weer even naar mijn eigen plek te verhuizen.


Meer van Lydia's werk zien? Bezoek www.lydiatrappenberg.com

2017-11-08 #people

Benoemd Product

New Petzval 85 Art Lens

New Petzval 85 Art Lens

Foto's die gemaakt zijn met de New Petzval 85mm lens herken je direct aan de super scherpe focus en aan het wonderschone swirly bokeh effect.

Meer interessante artikelen