5 manieren om het beste uit je Belair camera te halen deze herfst

Het is weer de tijd van het jaar waarin we moeten toegeven aan het koudere weer en zoveel mogelijk proberen te genieten van de mooie dagen. Al schoppend tegen de bladeren leggen we de mooie herfstkleuren vast.

Credits: avola

Wat is een betere manier om de herfst vast te leggen dan met het 6 x 12 formaat? Of het nou portret- of landschapfotografie is, deze camera heeft verschillende mogelijkheden die je zullen helpen de speciale momenten voor altijd vast te leggen.

Credits: ck_berlin & blueskyandhardrock

1. Neem hem mee tijdens een weekendje weg

En maak een perfecte landschapsfoto vol met kleur. Door het automatische systeem zorgt de Belair X 6-12 ervoor dat jij je alleen hoeft de focussen op die ene adembenemende foto!

Credits: yago56, ck_berlin, grazie & pearlgirl77

2. Leg het uitzicht vast

Heb je ooit een moment gehad waarbij je wilde dat je de juiste camera had om het prachtige panorama landschap vast te leggen? Met deze middenformaatcamera lukt het! Daarnaast kan je 6x6 vierkanten maken en reguliere 6x9 beelden. Deze camera is mega veelzijdig en staat garant voor een flink potje experimenteren.

Credits: blueskyandhardrock, pearlgirl77 & vicuna

3. Switch naar Instant

Met de Belair instant back switch je gemakkelijk naar instant fotografie. Je foto's zijn direct klaar en je zal het fantastisch vinden!

Credits: shanti929

4. Probeer iets nieuws

Wees niet bang om je perspectief af en toe te veranderen en wissel tussen de 90mm en 58mm lenzen, die standaard bij iedere Belair inbegrepen zijn. En probeer voor echt haarscherp beeld de Belairgon 114mm f/8 lens. Je zal er geen spijt van krijgen!

Credits: satomi & blueskyandhardrock

5. Verleg de grenzen van analoge fotografie

Deze lichtgewicht panorama middenformaatcamera kan ook gebruikt worden voor studiofotografie. Gebruik deze bijzondere camera om indrukwekkende studio shots te maken en verleg de grenzen van jouw analoge fotografie.


We vinden het leuk als je jouw ervaringen met de Belair 6x12 camera wilt delen. We kunnen niet wachten om er alles over te horen!

2017-11-07 #gear

Meer interessante artikelen