Fotograaf matcht de kleding van museumbezoekers met kunstwerken

en fotograaf genaamd Stefan Draschan nam de geduldige taak om te wachten op museumbezoekers wiens kleding zou passen bij de bepaalde kunstwerken waarnaar ze kijken. Dat is echt het wachten waard geweest!

Gerealiseerd bij verschillende musea in Europa - van Parijs tot Wenen en Berlijn. Draschan wilde mensen vastleggen om te matchen met de getoonde kunstwerken. Het resultaat is een humoristische, slimme maar ook uitstekende en unieke serie die realiteit en fictie harmoniseert. Afgezien van kleding passen sommige mensen ook bij de schilderijen door hun kapsels, kleuren of zelfs baarden.

Het leven imiteert kunst, of juist andersom? Dat is aan jou. Hier zijn enkele werken:


Beelden zijn afkomstig van Bored Panda.

2017-11-01 #nieuws

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen