Schieten als een Minimalist met de Lomo'Instant Square

InIn instant fotografie is het iconische frame het perfecte vierkant. Vind die vierkante ruimtes en train je ogen met behulp van nominale elementen met de Lomo'Instant Square.

Foto's door Russel Darling, Audrey Kwok en Brian Bruno

Trouw aan het woord "minimalist", is de sleutel tot minimalistische fotografie het aantal elementen te beperken. Dat betekent dat de negatieve ruimte groter moet zijn dan de positieve. In andere woorden: open lucht, vaste achtergronden, kleine details. Eenvoudige lijnen en vormen zijn je vrienden. Vierkanten zijn al lang een maatstaf in de minimalistische kunst zelf, zoals de Bauhaus-beweging, Mondriaan's schilderijen of Giorgio Morandi's stillevens.

Foto's door Cyrille Robin en Laura Bonnefous

Maar laat de ontwerpbeperkingen je creativiteit niet verminderen: de Lomo'Instant Square is uitgerust met speciale functies zoals een Splitzer en de instellingen voor meerdere belichtingen om minimalistische abstracte kunst te creëren.

Het vierkant is je canvas, en de Lomo'Instant Square? Je modernistische penseel.

2017-11-01 #tutorials

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen