De Lomo'Instant Square is nu verkrijgbaar als pre-order!

Een maand geleden lanceerden we een vierkante vorm van creativiteit in de analoge wereld en werden we ontvangen met een spectaculair applaus! Kickstarter-backersgingen voor 's werelds eerste volledig analoge camera voor Instax Square en Mini-films: de Lomo'Instant Square. Pre-order nu je eigen vierkante sidekick in de Lomography Online Shop now, dan zullen wij er een gratis pakje Fujifilm Instax Square Film en een ster-filter bij gooien!

De hele wereld is van van deze vierkante sensatie met een 95mm glazen lens, een geavanceerde automatische modus en eindeloze experimentele functies zoals onbeperkt meerdere belichtingen, een zelfontspanner en een glazen portretlens.

Credits: Mitchell Wojick, Boris Brkovic, PN, Evelyn Yang, Devin Blaskovich, Yoanne Leveque, Keiko Hoshi, Wilson Lee en Megan Leahy.
Foto gemaakt met de Lomo'Instant Square en Instant Mini Back, verkrijgbaar als onderdeel van de Combo pakketten.

En nu begint je vierkante avontuur te vroeger dan verwacht: de productie loopt voor op het schema dus je ontvangt de Lomo’Instant Square now and get your brand-spanking al in februari 2018!

2017-10-04

Benoemd Product

Lomo'Instant Square Glass

Lomo'Instant Square Glass

De Lomo’Instant Square is 's werelds eerste en enige volledig analoge camera die vierkante Instax foto's schiet. Hiermee je de wereld in een krachtige momentopname vastleggen terwijl het vierkante frame de weg vrij maakt voor wacky composities. Met een 95mm glazen lens (45mm equivalent) en een automatische modus die zorgt voor de juiste belichting, maakt de Lomo'Instant Square het super gemakkelijk om scherpte, perfect belichte snapshots te schieten.

Meer interessante artikelen