Lomography Benelux tipt: jonge Hasselblad-fotograaf Willem Beugelink

We kwamen de prachtige roze foto's van Willem Beugelink online tegen en waren meteen verkocht. Willem is een 18-jarige fotograaf die zich normaal gesproken vooral met modefotografie bezighoudt. Voor zijn nieuwe serie 'Hills to Sea' was hij op zoektocht naar meer diepgang, en vond dat in Bergen aan Zee. De foto's laten een surrealistische blik van de Nederlandse Duinen zien, en wij zijn fan!

Laat je inspireren door zijn foto's en bekijk meer van zijn werk op zijn Instagram account @willemskantine. Hasselblad camera's zijn trouwens erg gewild en duur. Alleen voor de body ben je al rond de 3000 dollar kwijt. Hebbedingetjes dus! Het zijn ook de enige camera’s die ooit naar de maan zijn geweest, vanwege de hoge kwaliteit foto's die de Hasselblad maakt.

Foto's door Willem Beugelink

Willem vertelt aan online magazine Vice dat een hoop architectuurfotografen dit soort beelden (van hoge kwaliteit) gebruiken om meerdere foto's aan elkaar te plakken zodat ze één megagroot gedetailleerd beeld krijgen. Hij doet in zijn serie juist het omgekeerde. Uit één beeld knipt hij verschillende stukjes waardoor de foto's een eigen verhaal vertellen: "Ik vergelijk het met een stripverhaal."

Foto's door Willem Beugelink

Informatie is afkomstig van Vice.

geschreven door anna-lomo op 2017-09-19 in

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen