Lomo'Instant Square: Instant magie met Brian Bruno en Audrey Kitching

Fotograaf Brian Bruno uit Philadelphia testte de Lomo'Instant Square en schoot een aantal geweldige resultaten! Voor een shoot heeft hij samengewerkt met Audrey Kitching. Ze waren vriendelijk genoeg om met ons te zitten om een beetje inzicht te geven in wat ze van hun nieuwste instant creaties vonden.

Brian, voor degenen die het misschien niet weten, kun je ons iets vertellen over jouw achtergrond en jouw werk?

Ik werkte een paar jaar geleden in de filmindustrie en ging over naar fotografie toen ik een Polaroid camera kreeg. Ik ben al in mijn laatste jaar van de middelbare school analoge fotografie geleerd, dus ik heb altijd een liefde voor film gehad.

Audrey, we zouden ook graag meer over jou als kunstenaar willen weten.

Ik run een metafysische online shop, ik schilder en gebruik zelfexpressie om mijn kunst te maken. Ik leef met mijn ziel op het beeldscherm. Mijn belangrijkste inspiratie: gevoelens.

Wanneer zijn jullie begonnen met samenwerken? Hoe is deze samenwerking ontstaan?

Brian: Ik vroeg Audrey om in mijn aanstaande Polaroid-chocoladeboek te verschijnen en ze zei zonder aarzeling ja zonder en zodoende werkte ik bijna elke week met haar.

Hoe is het om artiesten zowel voor als achter de camera te hebben?

Audrey: Het past perfect. Er is geen ruimte voor ego, we hebben beide een visie en laten elkaar smelten.
Brian: Precies wat Audrey zegt.

Hoe verandert het gebruik van instant fotografie de dynamiek van een shoot?

Brian: Ik hou zoveel van de look van de instant film en het is uniek en het hebben van herbruikbare afbeeldingen aan het einde van de shoot maakt het zo leuk om een filmfotograaf te zijn.

Wat vind je van de Lomo'Instant Square in vergelijking met andere instant camera's die je hebt gebruikt?

Brian: Ik ben nooit een grote fan van Fuji instant camera's geweest. Maar de Lomo'Instant Square geeft me een beetje het oudere gevoel van klassieke instant camera's.

Wat vind je van het vierkante formaat?

Audrey: Ik vind het persoonlijk leuk voor de compositie, het brengt een evenwichtige dynamiek.
Brian: Ik vind dat het dichterbij de klassieke framing van Polaroid-film komt.

Welk advies zou je je 15-jarige zelf geven?

Audrey: Aanpassen wijst op een gebrek aan moed.
Brian: Maak je niet zoveel zorgen over de toekomst, laat het maar natuurlijk ontwikkelen.

Model:

Volg Brian op Instagram @brunoroids. En volg ook Audrey Kitching @akitching op Instagram, en bezoek zeker eens haar geweldige online shop, Crystal Cactus!

Vol enthousiasme kondigen we ons nieuwste Kickstarter project aan: de Lomo'Instant Square. We hebben het over 's werelds eerste analoge camera die Instax-foto's met vierkant formaat produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die voor absoluut alles zorgt, alle iconische, creatieve Lomography eigenschappen én een slim opvouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Doe met ons mee en steun ons nu op Kickstarter om 40% op de geplande verkoopprijs te besparen en allerlei extra's te ontvangen. Be there or be square!

2017-09-14 #people

Meer interessante artikelen