Een kijkje in Hong Kong's Bar "BOUND by Hillywood" met de Lomo'Instant Square

Bar en Coffee Shop BOUND by Hillywood, dat is gevestigd in Prince Edward in Hong Kong, combineert Chinese en Westerse culturen en wordt uitgedrukt in psychedelische neonkleuren. De oude winkel was vroeger de Hillywood Bar op Hillwood Road in Tsim Sha Tsui, wat het verzamelpunt was van veel lokale artiesten maar later werd gesloten door huurproblemen. Echter, de oprichter Charlie en haar vriend drongen erop aan de gasten een ontspannen chatruimte te bieden, dus besloten ze een nieuwe locatie te zoeken. Wat de nieuwe winkel brengt, zijn nieuwe gezichten en culturele schokken.

Lees meer over het concept achter BOUND by Hillywood by Charlie and friends, en geniet van de foto's die zij maakten met de nieuwste Lomo'Instant Square!

Foto is gemaakt met de Lomo'Instant Square

Hello Charlie! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben de mede-oprichter van Cafe Hillywood and the BOUND by Hillywood. Ik ben meer in BOUND en heb meer kans om iedereen te ontmoeten.

Waarom heb je BOUND by Hillywood geopend?

De reden dat we BOUND hebben geopend is om verder te gaan met het concept van de oude bar die we hadden. Jaren geleden hebben we een bar geopend, Hillywood op Hillwood Road in Tsim Sha Tsui, en later opende we een restaurant genaamd Cafe Hillywood. Door problemen met de huurovereenkomst, moest Hillywood dicht. We wilden altijd een bar hebben waar gasten voor een lekker drankje komen in plaats van eten. Tenslotte hebben we een nieuwe locatie gevonden en BOUND geopend.

Foto's zijn gemaakt met de Lomo'Instant Square

Hoe zou je BOUND by Hillywood omschrijven? Wat is het verschil tussen BOUND en Cafe Hillywood?

Ik vind de sfeer van een drankje en een maaltijd heel anders. In BOUND kun je vrijblijvend een stoel vinden en je eigen drankjes meenemen. Echter, in Cafe Hillywood, word je geserveerd door personeel, wat meer fatsoenlijk is.

Wat zijn de verschillen tussen de vorige locatie en de recente? Wat heeft je gemotiveerd om BOUND hier te openen?

De huur in de vorige locatie is duurder en het is relatief klein. De plaats was ver weg en trok zelden nieuwe klanten. Op vergelijkende wijze heeft de huidige locatie een grotere ruimte en de huurprijs is relatief goedkoop. Er zijn ook meer mogelijkheden om nieuwe klanten te ontmoeten dan tevoren vanwege de hoge stroom van voetgangers in de buurt.

Foto's zijn gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wetende dat het erg lastig en tijdrovend is om een bar in Hong Kong te openen, waarom heb je het doorgezet?

We genieten altijd van wat we doen, maar geld is een belangrijk issue voor ons door te gaan. Het openen van een bar is erg lastig, maar zodra je begint, moet je doorgaan. In zekere mate is huur een reden waarom we doorgaan.

Wat vind je het leukste aan BOUND?

Het komt van de gasten. De transformatie van klanten naar vrienden is erg magisch en geeft me ook de grootste tevredenheid.

Foto is gemaakt met de Lomo'Instant Square

Vind je instant fotografie leuk?

Ik vind instant fotografie leuk omdat je de resultaten direct kunt zien. Ik kan de foto fysiek in handen hebben, wat veel beter is dan het zien van de foto's op een scherm.

Wat vind je van het vierkante formaat? Wat is het verschil?

Ik vind het vierkante formaat anders dan het gewone formaat.

Foto's zijn gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wat zou je met de Lomo'Instant Square fotograferen?

Ik zou de camera meenemen naar BOUND en foto's maken met vrienden en gasten, om de gelukkige momenten in BOUND vast te leggen.

Toekomstplannen?

Het kan wel gebeuren in volgende jaar, maar waarschijnlijk niet in Hong Kong. Blijf op de hoogte!

Foto is gemaakt met de Lomo'Instant Square

Ontdek BOUND by Hillywood door ze te volgen op Facebook en Instagram !

2017-09-20 #people

Meer interessante artikelen