Tipster: Maximaliseer je Instants! (Deel 1)

Instant fotografie is om van te houden. Het idee dat een foto zich in je handpalm ontwikkelt is geweldig en spannend, maar dat is nog maar het begin. Wat je daarna doet met je instant foto's maakt het nog leuker!

Hier geven we je een aantal creatieve ideeën die je zelf kunt uitproberen.

Maak een Instant Photo Wall

Laten we met deze makkelijke beginnen van @remyleblanc. Dit werkt het beste als je een grote stapel instants hebt, zodat als je je foto's op de muur afstemt, ze er goed uitzien in rijen. Een ander cool alternatief? Je kunt het ook combineren met een lijst, zoals @nocnoc heeft gedaan! Zie hier het stappenolan.

Do-It-Yourself Fotoalbum

Als je liever je instant herinneringen in een album wilt samenstellen, is @natalieerachel's creatieve project een coole, meer persoolijke alternatief dan een fotoalbum uit een winkel. Bekijk deze tip.

Deel de Instant liefde

Dit is een goed idee voor instant foto's die je wilt delen op social media. Soms moet je die ene geweldige instant foto op Instagram of Facebook delen, maar de toegang tot een scanner is bijna onmogelijk. Doe zoals @almalo en @ahollond en gebruik je smartphone om je instant op deze manier te fotograferen:

Credits: almalo & ahollond

Awesome, toch? Hier krijg je instant 'likes' op!

Instant Behang

Bekleed een muur met behulp van je stapels instant foto's als "behang". Zeker, dat lijkt misschien veel, maar deze tip leert je een fijne tool om afdrukken van je bestaande instants te maken! Zie hier hoe.

Dit is nog maar het begin van onze instant experimenten. Stay tuned!

2017-09-01 #tutorials

Meer interessante artikelen