Ga voor 'edgy' creativiteit! Dit is de Lomo'Instant Square

Ahoy analoge lovers! Het is weer spannende tijd, we hebben nieuws. We zijn terug op Kickstarter om je onze nieuwste, wilde en wonderbaarlijke project te brengen: de Lomo’Instant Square.

De Lomo'Instant Automatic Glass Spark Burn Snap Crackle Pop Dusk Dawn Doodle Ticket-To-Ride Aphrodisiac Sharp Shiver Dare Sugar Spice Yodel Dance Discombobulate Haphazard Compact Smart Focus Flash Blush Bumfuzzle Kerching Kerfuffle Unlimited Fabulous Festoon Forever-Or-Never Crave Colors Shenanigans Shrubbery Serendipity Shake Share Square Camera.

We hebben het over de allereerste, volledig analoge camera die vierkante Instax-foto's maakt. We zijn druk geweest als bezige bijtjes, om in het geheim te werken aan dit juweeltje — en man, wat zijn we trots. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die voor absoluut alles zorgt, een smart-zone focus, evenals alle iconische en creatieve eigenschappen van Lomography waar je zo van houdt: onbeperkt meerdere exposures, een zelfontspanner, een glazen portret lens attachments — en nog veel meer.

De Lomo'Instant Square is veel van alles. Ten eerste is het een camera geïnspireerd door alle Lomographers wereldwijd, die altijd al instant op vierkant formaat wilden ontdekken.

Foto's door Audrey Kwok en Lomography Staff

Ten tweede is het de som van alles wat we hebben geleerd: door al jaren instant camera's te ontwikkelen en door onze interactie met onze geweldige community (jij dus) hebben we een goede dosis waanzin meegepakt. De camera omvat Lomografische kernwaarden: fotografie is geen complex, gecontroleerd proces — maar is een levend, ademend document — en is tegelijkertijd een integraal onderdeel van een situatie. Er zijn geen slechte of minder belangrijke foto's: fotografie is een viering van het leven en alle kleine momenten.

Foto's door Greg Ferro en Lomography Staff

Tenslotte zien we de Lomo'Instant Square graag als een uitnodiging. Neem je leven en kleur het, frame het, deel het, schud het, schreeuw het - alsof niemand luistert — ondersteboven, luid en duidelijk. Begin met de gewone — het buitengewone zorgt voor zichzelf.

De Lomo'Instant Square is gebouwd met een slim opvouwbaar mechanisme, met balgen die het compact en retro maken. Het ontwerp is een eerbetoon aan klassieke modellen die het gouden tijdperk van instant fotografie hebben gedefinieerd. Het komt in vier prachtige edities die passen bij elke stijl: een slanke zwarte editie, een knappe witte editie, een elegante bruine lederen editie; én een kleurrijke opvallende editie exclusief voor Kickstarter backers.

Het verkoopprijs zal vanaf 199USD zijn, maar Kickstarter backers bespaar tot 35% op de geplande retailprijs en kunnen allerlei gratis goodies krijgen. Onze nieuwste Kickstarter campagne loopt tot 29 september 2017, dus wees er op tijd bij. Be there and be square!

geschreven door ellakoppensteiner op 2017-08-29 in #nieuws

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen