Het Neptune Convertible Art Lens System: een wandeling met Max Chan in Tottori

Hong Kong fotograaf Max Chan nam het Neptune Convertible Art Lens Systeem mee naar Tottori in Japan. Hij gebruikte de 50mm en 80mm lenzen om prachtige portretten en landschappen vast te leggen. Laat zijn foto's je leiden door zijn prachtige reis.

Eerste indruk van het Neptune Convertible Art Lens

De inlaatopeningplaten herinneren mij aan een van de lenzen die ik eerder bezat, de Mamiya 150mm f/4 SF-C. De "SF" staat voor soft focus. Deze lens maakt gebruik van diafragmaplaten met verschillende patronen om een andere mate van zachte focus te creëren. Wat de Neptune Convertible Art Lens: //www.lomography.com/kickstarter anders maakt: het is leuker - je kunt zelf je eigen diafragma platen maken.

50mm

Favoriete Front Lens

Mijn favoriete brandpuntsafstand is 50mm. Met uitzondering van een speciale gelegenheid gebruik ik altijd een 50mm lens, en ik ben zo blij dat een van de voorlenzen een 50mm lens is.

50mm

Reisfotografie in Tottori

Alle foto's zijn in Tottori, Japan genomen. Dit was mijn eerste keer naar Tottori, het voelde als een excursie met een nieuwe vriend.

80mm

Een leeg park

Ik hou van de foto's die ik in Asahi Park heb genomen. Het was de laatste dag van mijn reis, net voor mijn vlucht. Ik heb dit niet gepland, maar de foto's zijn geweldig!

50mm

Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-06-03 #gear

Meer interessante artikelen