Harimao Lee legt het stadsbeeld van Hongkong met het Neptune Convertible Art Lens Systeem

Harimao Lee is niet alleen een fotograaf, hij is ook een stedelijke ontdekkingsreiziger. Hij houdt van fotograferen vanaf de top van gebouwen en ontdekt graag de schoonheid van levens vanuit verschillende hoeken. Deze keer bracht nam hij het Neptune Convertible Art Lens Systesm mee en liep door de hectische scènes van Hong Kong.

Over Harimao Lee

Ik ben Harimao Lee, maar je kunt me ook Simon noemen. Ik gebruik voornamelijk Instagram om mijn fotografiewerken te delen. Ik heb ongeveer 5 tot 6 jaar geleden fotografie ontdekt voor het vastleggen van mijn dagelijkse leven. Ik ben erg blij dat ik via foto's op Instagram verschillend mensen heb ontmoet, en ik heb ook veel van hen geleerd. Ik zou zeggen dat ik een Urban Explorer ben, met uitzondering van luchtfotografie, ik probeer ook meer aspecten van levens vanuit verschillende hoeken te ontdekken.

Eerste indruk van het Neptune Convertible Art Lens Systeem

Favoriete Brandpuntafstand

Ik schiet meestal met 35mm lenzen, daarom vind ik de 35mm ook het leukste. De lens is klein en licht, dus het is perfect voor straatfotografie.

Harimao's favoriete foto van deze serie

Mijn favoriete foto is die van de zonsondergang in de Victoria Harbour. Ik hou van zonsondergangen omdat het er nooit hetzelfde uit ziet, het verrast mij altijd. Een goede foto bestaat uit goede uitrusting, weer en timing. Ik ben zo blij dat ik deze scene heb ontmoet. Ik hou van de textuur van de lichten en de wolken en ik ben blij dat de lens hielp om deze details uit te brengen.


Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-05-12 #people

Meer interessante artikelen