Lomography's instant cameracollectie - ken jij ze allemaal?

Wauw, wat ten eerste begon met één Lomography instant camera, is uitgegroeid tot een complete Lomography Instant Familie. Ontdek hier al onze verschillende instant camera's!

Lomo'Instant

Verleg de grenzen van instant fotografie met 's werelds meest creatieve instant camera systeem boordevol functies - de Lomo'Instant Camera! De Lomo'Instant is van perfect formaat en schiet fantastisch creatieve foto's die je onmiddellijk met iedereen kan delen.

Lomo'Instant Wide

Dit is de Lomo'Instant Wide—'s werelds meest creatieve instant wide camera en lens system! Hij combineert vakmanschap met veelzijdige en creatieve functies. De Lomo’Instant Wide is DE instant camera voor iedereen die graag ieder mooi, bizar en bijzonder moment vastlegt op een creatieve, superwijde, scherpe en perfect belichtte manier.

Lomo'Instant Automat

Daar is 'ie dan! Volledig automatisch, veel creatieve functies en eenvoudig in gebruik: de Lomo'Instant Automat is de ultieme instant camera.

Lomo'Instant Automat Glass

De eerste instant camera met een glazen groothoeklens — voor scherpere instant meesterwerken dan ooit tevoren. Pre-order nu en ontvang een gratis LIA camerariem en 4 extra kleurenfilters! Nieuwe pre-orders worden eind april verzonden!

Wij zijn zo trots als wat. Voor welke instant camera van Lomography ga jij? Check de Online Shop!

geschreven door anna-lomo op 2017-04-08 in

Meer interessante artikelen