Lomography Benelux viert Film Photography Day met een LomoWalk in Amsterdam

Op woensdag 12 april is het Film Photography Day, een dag die in teken staat van filmfotografie en de analoge lifestyle. Dat vieren we graag met jullie samen! We hebben een heel leuk programma samengesteld. Doe je mee?

Credits: lomographybenelux

Een gezellige get-together met verschillende filmfotografen, een middagje uit en een kans om andere Lomografen te ontmoeten. Dat is waar het om gaat tijdens een LomoWalk! Op woensdag 12 april is het Film Photography Day en dat vieren we met een inspirerende wandeling door Analoog Amsterdam.

We beginnen bij een analoog fotohokje voor wat old school selfies en mogen dan een kijkje nemen achter de schermen bij Silverhands, een authentiek zwart-wit lab in het centrum van Amsterdam. Hierna lopen we door naar Nivo Schweitzer, een van de oudste en bekendste fotowinkels die Amsterdam rijk is en we sluiten af bij het EYE filmmuseum.

Onderweg maken we natuurlijk veel foto's! Bekijk de stad op een nieuwe manier en schiet fantastische foto's met een eigen of een geleende Lomography camera naar keuze!

Meedoen? Koop hier je ticket! De LomoWalk is inclusief leencamera, film en ontwikkeling. We meeten om 13:00 uur op de trap in The Hoxton, Herengracht 255 in Amsterdam. We zullen rond 16:00 uur klaar zijn.

Credits: lomographybenelux

geschreven door anna-lomo op 2017-03-28 in

Meer interessante artikelen