Michael Wojcik legt kleurrijk plezier vast met de Lomo'Instant Automat Glass

Mitchell Wojcik woont in Brooklyn, New York. Hij houdt van "Ghostbusters, dingen maken en het documenteren van mijn leven." Vroeger dacht hij veel over dingen na, maar nu geeft hij de voorkeur aan het plezier te hebben en niet te lang nadenken. Hmm, klinkt als een perfecte match voor de Lomo’Instant Automat Glass Magellan!

Foto's door Mitchell Wojcik

Over het fotograferen met de Lomo'Instant Automat Glass: Door de LIAG kon ik me meer concentreren op mijn onderwerp in plaats van de compositie en belichting. Het was heel leuk om mijn aandacht te besteden aan wat er voor mij gaande was in plaats van aandacht te besteden aan de fijne details van het gebruik van een handmatige camera.

Foto's door Mitchell Wojcik

Over zijn fotoserie: Ik heb de etalages van winkels sinds klein kind al bewonderd en ik wilde altijd iemand worden die zoiets kon maken, maar nooit volledig de praktijk kende. Met de LIAG was ik in staat om deze etalageramen om te toveren tot miniatuur versies. Ik maakte ook een aantal geweldige portretten met behulp van van meerdere belichtingen. Ik hoefde er op het einde niet meer over na te denken. Ik had enkel aandacht aan wat er voor mij stond.

Foto's door Mitchell Wojcik

We nemen ons meest geavanceerde automatische instant camera naar een hoger niveau met de Lomo’Instant Automat Glass Magellan! Geïnspireerd door sterrenkijkers en baanbrekende ontdekkingsreizigers die de grenzen van ontdekking hebben doorbroken; we hebben een prachtige 38mm glazen lens gecreëerd zodat je scherpere instant foto's dan ooit tevoren maakt. Deze nieuwste optische vooruitgang, multi-coated om reflecties te minimaliseren, belicht groothoek herinneringen tot in de perfectie. Ga naar de Lomography Online Shop en plaats een pre-order op de Lomo’Instant Automat Glass Magellan!

2017-03-27 #instant #instax #glass #instax-mini #automat #magellan #lomo-instant #lomoinstant

Benoemd Product

Lomo'Instant Automat Glass

Lomo'Instant Automat Glass

We brengen ons meest geavanceerde automatische instant camera naar nieuwe hoogten: dit is de Lomo'Instant Automat Glass Magellan! We hebben een mooie 38mm glazen lens ontwikkeld om meer heldere, scherpere foto's te maken dan ooit tevoren. Deze laatste optische vooruitgang, multi-coated om reflecties te minimaliseren, vangt groothoek herinneringen die perfect belicht zijn.

Meer interessante artikelen