Lomography Benelux x Kamera Express Rotterdam: Instant workshop

Op zaterdag 11 maart is Lomography Benelux present in Rotterdam. We geven maar liefst twee workshops bij Kamera Express waaronder een Instant workshop met onze Lomo'Instant camera's! Check hier alle details en bestel je ticket - zien we je dan?

Verleg de grenzen van instant fotografie met 's werelds meest creatieve instant camera systeem boordevol functies - we hebben het natuurlijk over onze Lomo'Instant camera!

De Lomo'Instant is van perfect formaat en schiet fantastisch creatieve foto's die je onmiddellijk met iedereen kan delen. De foto's zijn creditcard-formaat snapshots die in elke portemonnee passen en er geweldig uitzien op een muur! Last but nog least - wist je dat je talloze creatieve opties met deze camera hebt? Long exposures, meervoudige belichtingen, het gebruik van kleurenfilters, de fisheye, portret & close-up lenzen..

Credits: bgaluppo & dream

Op zaterdag 11 maart om 14:00 uur laten we je de Lomo'Instant ontdekken: hoe werkt de camera, hoe laad je de film en hoe gebruik je de creatieve opties? Vervolgens ga je zelf de hort op om 10 instant foto's te schieten. Om je wat inspiratie te geven, doe we dit in de vorm van een Scavenger Hunt. Een foto-speurtocht dus. Hoe werkt dat? Wij geven je een lijst met onderwerpen mee die jij kan fotograferen om punten te winnen! Na een uur komen we weer samen en kijken we direct wie de meeste punten heeft. De winnaar gaat naar huis met een fantastisch Lomo Prijzenpakket!

Details
. Wat: Lomo'Instant workshop met Scavenger Hunt
. Waar: Kamera Express, Rietbaan 5, 2908 LP, Capelle aan den IJssel
. Wanneer: Zaterdag 11 maart, 14.00 - 16.00 uur

Bestel hier je tickets!

geschreven door anna-lomo op 2017-02-07 in #nieuws #places #tutorials #workshop #scavenger-hunt #rotterdam #lomo-instant #kameraexpress

Benoemd Product

Lomo'Instant

Lomo'Instant

Verleg de grenzen van instant fotografie met 's werelds meest creatieve instant camera systeem: dit is de Lomo'Instant Camera! De Lomo'Instant is de instant camera met het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen. Het is de meest creatieve manier om fantastische foto's te maken die je overal en met iedereen direct kunt delen.

Meer interessante artikelen