Lomography Benelux tipt: CAN YOU SEE ME expositie in Melkweg

CAN YOU SEE ME neemt je mee naar de wereld van jongvolwassenen (in de leeftijd van 20-30 jaar) die in 2014 of 2015 naar Nederland zijn gevlucht en proberen hier een nieuw bestaan op te bouwen.

Foto’s maken met een frisdrankblikje? Josje Priester doet het en ze daagt anderen uit om aan de hand van deze techniek, ook wel pinhole fotografie genoemd, hun belevingswereld in beeld te brengen. De expo ‘CAN YOU SEE ME’ neemt je mee in de magie van pinhole fotografie door jonge mensen die naar Nederland gevlucht zijn om een nieuw bestaan op te bouwen.

Het resultaat is een unieke verzameling van beelden en verhalen, gemaakt door jongvolwassenen met diverse achtergronden en een andere blik. Melkweg Expo toont het hele proces dat aan de expo vooraf ging. Van het maken van de pinhole camera tot de negatieven en de uiteindelijke foto’s.

CAN YOU SEE ME is nog tot 12 februari te zien in de Melkweg Expo. Entree is gratis en de Melkweg Expo is open van 12:00 - 21:00 (ingang via Melkweg Cafe, Marnixstraat 409).

Meer informatie over het project vind je op de website van CAN YOU SEE ME. Ga naar de Melkweg website voor informatie over de Melkweg Expo.

geschreven door miss_madri op 2017-01-30 in #culture #places #pinhole #expo

Meer interessante artikelen