Crafty Konstruktor Workshop: Recap

Op zaterdag 14 januari organiseerden we een creatieve Konstruktor workshop in het door ons zo geliefde Hoxton hotel te Amsterdam, en bouwden de deelnemers prachtige camera's! Check hier onze recap.

De Konstruktor DIY Kit is 's werelds eerste 35mm plastic spiegelreflexcamera die je zelf kunt samenstellen. Deze camera zit boordevol functies zoals een top-down zoeker, een meervoudige belichting functie, een bulb modus voor lange belichtingstijden en een afneembare lens. Het leuke aan deze kit is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je camera er uit komt te zien!

Om 13.00u verzamelden we in 'The Apartment' van het Hoxton hotel aan de Herengracht en na een kop koffie en een croissant kon de grote knutselsessie beginnen. Zo'n pakket bevat dus best veel onderdelen, van kleine schroefjes tot lenselementen: het is een compleet pakket waar je een middag zoet mee bent! Gelukkig bevat de kit ook een uitgebreide handleiding, die stap voor stap uitlegt hoe je de camera in elkaar moet zetten.

Natuurlijk hadden we gezorgd voor een flinke voorraad glitters en diamantjes, maar onze deelnemers hadden toch vooral de voorkeur aan de leren stickers die je bij het pakket krijgt, wat resulteerde in chique analoge spiegelreflexcamera's! Zie hieronder de foto's van deze middag en check regelmatig ons online magazine en social media voor onze komende workshops!

geschreven door anna-lomo op 2017-01-15 in

Meer interessante artikelen