Teaser: Lomography Benelux pakt de Lomo'Instant Automat uit!

We maakten een sprongetje toen het pakket bij ons op kantoor binnen kwam. De Lomo'Instant Automat in 'levende lijve'! Wij zijn fan en kunnen niet wachten om deze nieuwe instant camera uit te testen. Maar, first things first, de camera uitpakken!

Draagbaar, glimmend en glorieus automatisch; de Lomo’Instant Automat is het ideale dagelijkse instant gezelschap. Of het je nu in helder daglicht of in het pikkedonker begeeft, de Lomo'Instant Automat past automatisch de sluitertijd, diafragma en flitsintensiteit aan op je omgeving, waardoor je in elke situatie perfect belichte foto's schiet. Experimenteer met de kleurenfilters, voeg een funky lens toe of gebruik de Auto-modus - je kunt zelfs de afstandsbediening voor selfies gebruiken!

Bekijk hier onze video en bewonder de camera zelf!

Wist je dat je de Lomo'Instant Automat nu als pre-order kunt bestellen in de Lomography Online Shop? En dat je deze dan op tijd voor de kerst binnen hebt? Dat is toch geweldig! PS. Pre-order de Lomo Instant Automat vandaag en ontvang een camerariem, splitzer & extra kleurengels GRATIS!

geschreven door anna-lomo op 2016-10-31 in #gear #nieuws

Meer interessante artikelen