De nieuwe Petzval lens in productie - het proces in foto's

Neem een kijkje achter de schermen terwijl je geduldig wacht totdat de lens eindelijk bij jou thuis bezorgd wordt!

Als je het kickstarter project gesteund hebt of de New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens in pre-order hebt besteld dan weten we dat je niet kan wachten tot je er foto’s mee kan maken.

Afgelopen maand was het productontwikkelingsteam van Lomography in Rusland om het productieproces van de nieuwe Petzval 58 te bekijken. Op de foto’s die ze hiervan hebben gemaakt kan je zien dat de lens met grote zorg en met oog voor detail wordt vervaardigd.

(1) De New Petzval 85 Black Edition Lens wordt geassembleerd (2) Een check op de precisiemontage van een Petzval 85 Black Edition Lens (3) New Petzval 85 Lens in de laatste schoonmaakfase (4) Een New Petzval 85 Lens wordt gegraveerd

En om je honger naar de nieuwe Petzval 58 nog meer te stillen heeft het ontwikkelingsteam de New Petzval 58 Aperture & Bokeh Tool ontworpen. Hiermee kan je spelen met de combinaties van bokeh levels en diafragma en zo weet je meteen hoe het er straks uit zal zien. Klik hier om het zelf te proberen!

voorbeeldfoto met diafragma f/5.6 + bokeh level 4

Tot slot, bestel nu de nieuwe set Special Aperture Plates voor de New Petzval 58 en laat deze gratis verzenden vanuit onze Online Shop! Gebruik de code BOKEHBEAUTY bij het afrekenen. Meer informatie over de aperture plates vind je hier.

Stay tuned voor meer updates!

written by Julien Matabuena on 2015-08-19 #gear #news

New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

Explore the first footsteps of photography with this handcrafted lens that combines historical design and modern, yet original, Russian optics with an unprecedented Bokeh Control Ring.

More Interesting Articles