Photo Automat Amsterdam bij Hutspot

Omdat we helaas onze Gallery Store in de 9 Straatjes moesten sluiten, was het ook tijd om een nieuw thuis te zoeken voor onze photobooth van Photo Automat Amsterdam. Kom snel langs bij Hutspot en duik in onze photobooth!

Credits: anna-lomo

Photo Automat Amsterdam
Vorig jaar september waren we zo blij met onze vintage vondst: een analoge photobooth uit 1962! Photo Automat Amsterdam was geboren en de booth stond prachtig te shinen in onze Lomo Store in Amsterdam, kijk maar. Inmiddels (en helaas!) is de winkel gesloten, maar we hebben een nieuwe toffe plek gevonden voor Photo Automat Amsterdam: Hutspot! Hutspot is een concept store waar merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers hun producten kunnen etaleren en verkopen. Alles wat je in de shop ziet, is te koop. En alles is mooi!

Credits: anna-lomo

Hutspot
Hutspot is verdeeld in twee ruimtes. Beneden is de winkelruimte met kleding, meubels, boeken, accessoires, gadgets en motoren. Ga je de trap omhoog dan kom je in een open ruimte waar je koffie kunt drinken en lekker kunt lunchen. Er worden hier ook regelmatig avondjes met live muziek georganiseerd en kun je onderdeel zijn van de dinner parties. Het leukste van Hutspot is misschien nog wel de ingang – daar staat onze photobooth! Hij is niet te missen met zijn felle kleuren. Kom je snel een keertje langs?

Credits: anna-lomo

De photobooth vind je in de Van Woustraat 4 te Amsterdam.

PS. Ze hebben ook een vestiging op Rozengracht 204!

geschreven door anna-lomo op 2015-06-24 in #nieuws #people #lifestyle #analogue #photobooth #photoautomatamsterdam #hutspot

Meer interessante artikelen