Socializen op de site

Surprise! Terwijl jij weg was, hebben we een klein beetje, nee wacht, HEEL WAT, gerenoveerd op je LomoHome. Check de handleiding hieronder!

Credits: neja

Home Sweet Home

Je LomoHome is het centrum van jouw Lomografische wereld. Hier komt alles samen: je favoriete en meest populaire foto’s, je archief van albums en de berichten van andere gebruikers.
Je kunt over andere Lomographers te weten komen op de LomoHomes overview pagina. Hier presenteren dagelijks uitgekozen LomoHomes en zetten we het creatieve talent van onze community in de schijnwerpers.

Credits: kleinerkaries

Maak vrienden

Wat zou Lomography zijn zonder je vrienden en hun foto’s die je blijven verbazen? Ga naar de LomoHome van een andere lomograaf en druk op de volg-knop onder zijn of haar avatar. Vervolgens krijg je een melding van zijn of haar activiteiten in jouw feed.

Credits: earlybird

Daar zijn vrienden voor

Met een kleine like kom je heel ver! Laat anderen weten wat je zo tof vindt aan hun foto’s door een leuke comment te plaatsen, vraag hen welke technieken ze hebben gebruikt, geef ze tips voor hun experimenten of ga gewoon even langs voor een high five! Zodra je op de fotopagina van een lomograaf komt kun je met de links en rechts knopjes de foto’s bekijken en ze liken door op “l” te drukken. Spread the LomoLove!

Credits: mafiosa

We zijn nog lang niet klaar

Ons kleine maar toegewijde team werkt vol gas om de nieuwe LomoHomes af te ronden. We weten dat we nog steeds een aantal functies missen, zoals de berichten en LomoWalls, maar wij kunnen je verzekeren dat we er mee bezig zijn en het je laten weten als het zover is!

Credits: fisheyemary

Bevalt het je tot nu toe?

We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe LomoHome maar vragen ook graag om je feedback zodat we het kunnen blijven verbeteren. Email ons via next@lomography.com of plaats een reactie onderaan dit artikel.

2015-02-04 #news

More Interesting Articles