Straatfotografie met de LC-A 120 in Hong Kong

Leg je LomoWalks in levendige kleuren en scherpe details vast met de nieuwe LC-A 120.

Middenformaat magie is nu mogelijk met een klassieke Russische compacte camera; de nieuwe LC-A 120. Schiet dezelfde oogverblindende foto’s zoals je zou doen met je Lomo LC-A – alleen nu op 120 film!

Ware fans van de Lomography revolutie zullen altijd een speciaal plekje in hun hart koesteren voor de Lomo LC-A en ze hebben het volste recht om dat te doen. Wie kan de rijke tonen en opmerkelijke vignetten van de LC-A weerstaan? Laad ’m met kleurennegatief, dia of zwart-wit film en je zult keer op keer dezelfde verbazingwekkende resultaten krijgen.

De nieuwe LC-A 120 kan door zijn hoge kwaliteit al die dingen doen. Het slanke ontwerp maakt het een ideale, alledaagse camera. Zelfs straatfotografie wordt een eitje. Laat deze frisse streetfoto’s van ons hoofdkantoor in Hong Kong je laten zien wat de LC-A 120 zoal kan doen:

Voeg een nieuwe member toe aan je Lomo LC-A familie. Dit is de Lomography LC-A 120 camera! Schiet levendige foto’s met opmerkelijke vignettering op 120 film. Verrijk je fotografie op vierkant formaat met de multi-coated 38mm f/4.5 Minigon XL lens en altijd betrouwbare lichtmeter. Pre-order in de Online Shop.

geschreven door cheeo op 2014-09-11 in #lifestyle #medium-format #square #street-photography #street-snaps #lc-a-120
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen