Prachtige vierkante portretten met de Lomography LC-A 120 Camera

De klassieke Russische 35mm camera familie is zojuist een beetje groter geworden – en met groter bedoelen we middenformaat groter.

Neem alle elementen waardoor je zo van de legendarische Lomo LC-A houdt en stop dit in een middenformaat camera; dit is de LC-A 120. Verleg je creatieve grenzen terwijl je een eerbetoon geeft aan een van de meest geliefde Lomo-camera’s van alle tijden.

De nieuwe LC-A 120 is respectvol tot de traditie van de Lomo LC-A camera’s door het creëren van levendige, eye-popping foto’s op 120 film. Met zijn groothoek lens die gelijkwaardig is aan een 21mm lens bij een 35mm camera, zal de LC-A 120 jouw nieuwe go-to middenformaat camera zijn voor Lomowalks en fotosessies.

Deze gloednieuwe analoge camera van Lomography is een ode aan de camera die de Lomography revolutie begon. Leg met de nieuwe LC-A 120 de toekomst van de analoge fotografie vast in levendige en gevignetteerde beelden. Check deze test shots van ons HQ in Wenen om de LC-A 120 in actie te zien!

Vierkante portretten met de nieuwe Lomography LC-A 120

Voeg een nieuwe member toe aan je Lomo LC-A familie. Dit is de Lomography LC-A 120 camera! Schiet levendige foto’s met opmerkelijke vignettering op 120 film. Verrijk je fotografie op vierkant formaat met de multi-coated 38mm f/4.5 Minigon XL lens en altijd betrouwbare lichtmeter. Pre-order nu in de Online Shop.

geschreven door cheeo op 2014-09-08 in #lifestyle #medium-format #120-film #lomo-lc-a #middenformaat #lc-a-120
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen