Met trots presenteren we de Lomo'Instant Camera!

Daar is ’ie dan! We zijn ongelofelijk trots dat we onze eerste speciale instant camera via Kickstarter lanceren, in vier prachtige edities en boordevol functies. Ontdek hier meer!

Dit is de Lomo’Instant Camera. De meest creatieve camera ter wereld, met een geavanceerd lenssysteem inclusief een ingebouwde groothoeklens plus een Fisheye en Portretlens als extra’s, 3 opnamemodi en barst van de leuke functies: onbeperkte multiple exposures, kleurenfilters, oneindig lange belichtingstijden en een eenvoudige focus.

De Lomo’Instant Camera is een crowdfund via Kickstarter. Steun vandaag nog deze fantastische instant camera om enorm te besparen en exclusieve beloningen te ontvangen!

Bezoek onze Kickstarter Lomo'Instant Camera Pagina en de Lomo'Instant Camera Microsite voor meer details.

De Lomo’Instant is verkrijgbaar in vier toffe designs en heeft het perfecte formaat. Het is de meest creatieve manier om fantastische foto’s overal en met iedereen in een handomdraai te delen. Geniet van de schoonheid van analoge fotografie en laat je inspireren met deze feel good instant camera!

Wilde Instant Functies

  • Geavanceerd Lens System: Een ingebouwde groothoeklens plus een extra Fisheye en Portretlens verkrijgbaar.
  • 3 Opnamemodi: Schiet foto’s met automatische flitser of neem directe controle met handmatige opname-instellingen (met flits en zonder flits). Bevat ook een statief en draadontspanner voor geavanceerde opnamefuncties!
  • Onbeperkte Multiple Exposures: Combineer meerdere shots op één frame voor geweldige experimentele momenten.
  • Infinite Long Exposures: Perfect voor weinig licht, dageraad/schemering en ’s nachts. Ga op artistieke tour met light painting en maak de speciaal belichte momenten!
  • Kleurenfilters: Transformeer je foto’s met kleur door met de leuke kleurenfilters te schieten!
  • 2-stappen Focus: Snel de opname die je wilt.
  • Gebruikt Fujifilm Instax Mini Film: De meest beschikbare instant film ter wereld.
  • Statief en draadontspanner: Geavanceerde extra’s voor ultra-indrukwekkende instant fotografie!
  • Verkrijgbaar in vier prachtige designs: We hebben vier edities van de Lomo’Instant Camera gecreëerd; de keuze is aan jou!

Een ultra-geavanceerd lenssysteem

Groothoeklens (ingebouwd): Deze 27mm-equivalent groothoeklens legt meer vast dan je ogen kunnen zien en bovendien kun je uber-coole up-close-and-personal shots schieten met de 0,4 kortste scherpstelafstand. Perfect geschikt voor spontane instant shots en analoge selfies!

Fisheye Lens koppeling (aanwezig in het lenspakket): Laat je vangen door de prachtige ronde momenten met de 170° Fisheye Lens.

Portret Lens koppeling (aanwezig in het lenspakket): Deze 35mm equivalent voorzetlens is ongelooflijk veelzijdig en geeft goede resultaten, zowel binnen als buiten. Geweldig voor portretten, straatfotografie en landschapsfoto’s.

Help deze Camera

We hebben heel veel zin om samen aan dit Kickstarter project te werken en we kunnen niet wachten om met de Lomo’Instant in handen te krijgen. We zouden ontzettend graag je steun willen hebben voor deze missie,, omdat we echt je hulp nodig om deze baanbrekende instant droom tot werkelijkheid te brengen.

De retail lanceringprijs van de Lomo’Instant is momenteel gepland tussen de $120 en $150 – dus met de Early Bird Deal bespaar je zo’n 40%! We zijn van plan om de camera vervaardigd en klaar voor levering te hebben in november 2014 (let op: dit is slechts een schatting, we kunnen helaas geen leverdatum garanderen). Steun ons vandaag nog en maak enorme, exclusieve Kickstarter besparingen!

Steun het project en bezoek de Lomo'Instant microsite

2014-05-27 #news #videos #film #analogue #instant-photography #kickstarter #lomo-instant-camera

More Interesting Articles