5 ideeën voor een eerste afspraakje

Eerste indrukken tellen wel degelijk, dus ga niet de fout in. Het is makkelijk om je eigen charmante zelf te zijn maar dat alleen zal geen indruk maken op de man of vrouw van je dromen. Doe een klein beetje extra moeite en bereid jezelf goed voor. Hier zijn een paar ideeën voor je eerste afspraakje die je hopelijk klaarstomen voor de sexy affaire waar je zo naar verlangt.

Credits: blueskyandhardrock

1. Ga naar het strand.
Wat is er nu meer ontspannen dat een dagje naar het strand op een mooie zonnige dag? Het is een geweldige kans om de diep blauwe zee en heldere blauwe lucht op de film vast te leggen. Het is tevens een goed moment om een lekker bruin kleurtje te krijgen voor extra zomerse foto’s. Richting het einde van de dag kunnen jij en je camera wachten op de zonsondergang en samen een foto maken.

Credits: hodachrome

2. Bezoek een aquarium of oceanium.
Een tripje naar een aquarium lijkt misschien saai vergeleken met het strand maar als je het zeeleven interessant vind en geen zin hebt om je in te smeren met zonnebrand dan is het aquarium een prima alternatief. Het geeft ook jouw en je date de mogelijkheid om te experimenteren met flitsloze schaduwen en silhouetten.

Credits: joyceyjoyce

3. Ga wandelen.
Als je een buitenmens bent die houdt van een bergachtig landschap en exotische planten (of in Nederland: de veluwe) zul je zeker houden van een dag wandelen. Je kunt een tent meebrengen als er een campingplaats is en genieten van de schone lucht en de prachtige omgeving. De sfeer daagt je uit om op onderzoek te gaan en je analoge date goed te leren kennen. Jouw Lomography camera zou zeker een dagje natuur waarderen!

Credits: lostlittlekid

4. Ga naar een intiem concert.
Ze zeggen dat een gesprek cruciaal is voor het succes van de eerste date maar muziek is in staat om de sfeer te bepalen voor de rest van de avond. Check de agenda van toffe podia bij jou in de buurt en reserveer tickets als dat mogelijk is. Zorg voor een plek met goed zicht op het podium zodat jij en je date mooie foto’s kunnen maken van de band!

Credits: jezzyjung

5. Speel een toerist.
Je hoeft niet uren te rijden naar het strand, de bergen in of naar een andere stad om cultuur te proeven. Probeer gewoon je eigen stad eens te bekijken door de ogen van een toerist. Je zal zeker een paar plekken en evenementen ontdekken die een bezoekje waard zijn voor een mooie foto. Neem je analoge date mee op excursie om je eigen omgeving opnieuw te waarderen.

Laten we hopen dat een van deze suggesties perfect zal werken en een aanleiding zijn voor een tweede date, een derde en uiteindelijk tot een zinvolle en vertederende analoge affaire zal leiden.

Het is tijd om de liefde te vieren! Vind je perfecte match op *Analogue-Affair.com* en start de analoge affaire waar je altijd al van hebt gedroomd.

written by jillytanrad on 2014-01-31 #news #analogue-affair

More Interesting Articles