Start jouw 365 fotoproject

Het 365 project is een van de leukste fotoprojecten die je kunt starten, en het lijkt makkelijker dan het is. Toewijding en planning is een vereiste!

Credits: cruzron

Simpel gezegd houdt het 365 project in dat je een jaar lang iedere dag een foto maakt en zo je leven een jaar lang vastlegt. Velen zijn je al voorgegaan, vaak is het begin van een nieuw jaar een populaire tijd om te beginnen. Helaas is het lang niet iedereen gelukt om dit vol te houden. Naar mate de tijd verstrijkt raakt de fotograaf verveeld, creatief uitgeput of wil simpel weg de verantwoordelijkheid niet meer dragen om iedere dag een foto nemen.

Dankzij de grote populariteit van dit project zijn er wel veel bronnen beschikbaar voor informatie over hoe je het project tot een goed einde kunt brengen!

Capture Your 365

Deze website is gewijd aan foto-uitdagingen voor iedere maand, dus je kunt vooruit plannen. Met seizoensgebonden uitdagingen tot simpele kleuroefeningen zorgt deze website ervoor dat je nooit zonder ideeën komt te zitten.

Blip Foto

Voor de lomograaf bewapend met een smartphone is Blip Foto wellicht een goede app om uit te proberen omdat het meerdere 365 projecten voor je opspoort. Iedere dag zie je duizenden foto’s van duizenden gebruikers waarvan elke je weer nieuwe ideeën krijgt.

Toegegeven; het is misschien een beetje moeilijk voor lomografen om een 365 project te doen vanwege de filmontwikkeling, maar dat is geen reden om het niet te doen! Je kunt bijhouden welke dagen bij welke frames horen – dan is geen enkel probleem. Veel succes!

We zouden het te gek vinden om een heel 365 album aan te treffen volgend jaar.

written by cruzron on 2014-01-10 #gear #tutorials #project #day #photography #tipster #365 #every

More Interesting Articles