Voorbij de finish: steun de Petzval

Laten we allemaal samenwerken aan de grootste analoge comeback ooit! Check hier hoe je kunt helpen en wat voor beloningen we in petto hebben!

Onze Kickstarter campagne is vol aan de gang en we vinden het fantastisch hoe jullie ons tot nu toe hebben geholpen! Wij zijn er van overtuigd dat we samen deze Petzval lenzen kunnen realiseren, voor elke fotograaf en filmmaker!

Vanwege alle hulp die we al van jullie hebben gekregen, hebben we nog maar een paar traktaties over:

  • $15+ – Ontvang een Lomography Sleutelhanger, een set Lomography Shutter Buttons en een selectie kleine Petzval prints.
  • $50+ – We zullen je een 60cm x 40cm foto poster print sturen met daarop een fantastische foto die geschoten is met de kunstzinnige Lomography Petzval (D)SLR Lens. Daarbij krijg je een Lomography Sleutelhanger, een set Lomography Shutter Buttons en een selectie kleine Petzval prints.
  • $79+ – Ontvang een Diana Mini Petite Noire Camera met flitser, een Lomography sleutelhanger, een set Lomography Shutter Buttons en een selectie kleine Petzval prints.
  • $400+ – Scoor je eigen kunstzinnige Petzval (D)SLR Lens voor een speciaal prijsje!
  • $500+ – Steun ons met $500 of meer en je krijgt van ons je eigen met zwart gegraveerde Petzval lens voor een speciale prijs. Yup, je krijgt je naam gegraveerd op de lens, inclusief het serienummer!
  • $2000+ – Een berg aan beloningen voor de fotografische elite! Je krijgt niet alleen 1 van de 5 eerst geproduceerde (gegraveerde) Petzval lenzen, je wordt ook als King (of Queen) ontvangen een trip in met een Petzval-thema in Wenen en Slowakije én krijg je een special edition Lomo LC-A+ 20th Anniversary Editie camera!
  • $200,000 – We zullen elke backers een reeks kleine Petzval fotoprints toesturen.
  • $300,000 – We zullen elke backer een speciaal gemaakte poetsdoek toesturen, ontworpen om je eigen Petzval lens in onberispelijke staat te houden.
  • $400,000 – We zullen elke backer een unieke katoenen tas sturen om je Petzval lens en andere goodies veilig te kunnen vervoeren.
  • $500,000 – We zullen elke backer een uitsluitend handgemaakte lederen etui sturen om veilig je Petzval lens in op te bergen.

Hebben we er zin an?

De nieuwe creatieve Lomography Petzval (D)SLR Lens is een heruitvinding van de legendarische glazen portretlens die in de 19e eeuw voor het eerst verscheen. Onze versie maakt het mogelijk analoge camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon mounts aan de beroemde Petzval te koppelen – haarscherpe foto’s met unieke bokeh effect.

Verwacht superscherpe centra, de sterke kleurverzadiging, het prachtige swirly bokeh effect, de listige vignetten en de smalle scherptediepte. Steun dit project op Kickstarter en help ons deze fantastische lens voor een hele generatie fotografen terug te brengen!

geschreven door geegraphy op 2013-07-28 in #nieuws #lomography #news #kickstarter #petzval-lens #stretch-goals
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen