De scherven oprapen: deel 1

3

Splinternieuw en enorm tof, dat vinden wij van ons nieuw te lanceren product. Uiteraard delen we graag alvast wat informatie met jullie, maar niet te veel, het moet immers wel spannend blijven! In de komende serie ‘De scherven oprapen’ beginnen we met het eerste deel!

Wolkenkrabbers zijn indrukwekkende gebouwen, maar niet alleen de torenhoge bouwsels zijn mooi. Het hele proces, van fundering tot gebouw, is bijzonder om te zien. Grote betonnen platen, liftschachten, roltrappen, stalen bewapening, allemaal puzzelstukjes die een architectonisch hoogstandje samenstellen. Het heeft iets surrealistisch en moois om te zien hoe een gebouw geboren wordt.
Hieronder zie je de mooiste foto’s die we tegen kwamen op de website op het gebied van bouwputten en gebouwgeboortes!

Credits: qrro, monomaniac, morsini, vicuna, shoujoai, danbarry & adamo-75

Goeie eerste hint toch?

Doe eens een gokje wat het nieuwe artikel kan zijn – schrijf hieronder jouw idee neer, we horen graag wat jij denkt dat de nieuwste aanwinst voor Lomography zal zijn.

Heb je het goed gegokt? Mondje dicht tegen de rest! Het is wel zo leuk om op de dag van lancering te ontdekken wat er precies staat te gebeuren.

geschreven door shhquiet op 2013-05-31 in #nieuws #diy #building #construction #mystery-camera #constructie #scherven
vertaald door pretletterp

3 Comments

 1. loddie
  loddie ·

  Een DIY-camera?

 2. 4br0k3n3rr0r
  4br0k3n3rr0r ·

  Een nieuwe diafilm? Een nieuwe back voor de Belair?

 3. sandravo
  sandravo ·

  't Zou mooi zijn mochten ze na al die jaren eindelijk de interchangeable backs en viewfinders voor de lubitel 166 uitbrengen! Wordt al jaren beloofd....

Meer interessante artikelen