Jaloersmakende fotorolletjesporno op Flickr

Heb jij een goedgevulde filmvoorraad? Mooi zo, want de mijne is leeggelopen, kaalgeplukt en hoognodig toe aan herbevoorrading. Wat niet meehelpt, is dat ik op Flickr stuitte op een groep van analoge fotografen die pronken met hun overdaad aan fotorolletjes. Kwijlt u met me mee?

Foto van Diamond ϟ Sea on Flickr

Boze tongen beweren dat analoge fotografen een zeldzaam stel eenzame gekkies zijn die zich wanhopig vastklampen aan een uitstervend medium. Naast deze fijne community vol enthousiaste lomografen alhier, heb ik nu nog iets gevonden dat het tegendeel bewijst. De Flickr-groep The Sexy Film Stash laat zien dat fotorolletjes nog altijd springlevend en zeer gewild zijn. Kijk maar naar de enorme filmvoorraden van de ruim driehonderd leden van de groep.

Hier zijn een paar van de meest jaloersmakende filmvoorraden die ik in deze Flickr-groep vond:

Foto’s van Ronironic, Bernard Rose, Andy Martin, Roobit1970, LANCEPHOTO, Darcy Perkins, slimmer_jimmer, and John J. Genna

Okay, ik kan wel janken.

Hoe zit het met jou? Heb jij een filmvoorraad om over op te scheppen? Laat ’t zien en maak mij en anderen jaloers door een foto ervan te delen in de reacties hieronder.

geschreven door plasticpopsicle op 2013-03-21 in #lifestyle #films #lomography #flickr #analogue-lifestyle #filmrolletjes #fotorolletjes #filmvoorraad
vertaald door sandergroen

Meer interessante artikelen