Bedankt voor jullie hulp bij de Lomography Smartphone Film Scanner!

1

Nog geen 24 uur na het lanceren van het Kickstarter project voor de Lomography Smartphone Film Scanner waren we al overweldigd door de steun van al onze genereuze fans! Bedankt! :-)
Kijk op de ‘pledge’ pagina om de Smartphone Film Scanner te pre-orderen en misschien kun je zelfs een bezoekje aan het Lomography hoofdkantoor brengen!

Hij komt er aan, lieve lomografen! Dankzij jullie steun kunnen we nu de Lomography Smartphone Film Scanner in productie nemen en de bijbehorende gratis iPhone/Android-app verder ontwikkelen!

Ontzettend bedankt voor jullie steun – we hadden niet kunnen hopen ons doel in minder dan een dag te halen. De Kickstarter-pagina is nog steeds bereikbaar, dus mocht je geïnteresseerd zijn in de Lomography Smartphone Film Scanner, dan kan je nog steeds ons steunen en misschien zelfs nog een leuke camera of wat merchandise scoren, en nog veel meer!

Lomography Smartphone Film Scanner

Steun ons met $15+ en krijg Lomography goodies, zoals sleutelhangers, buttons en leuke foto’s!

Steun ons met $50+ en krijg de Lomography Smartphone Film Scanner voor een speciale lanceringsprijs!

Steun ons met $90+ en krijg een LomoKino Starter pakket met de Smartphone Film Scanner!

Steun ons met $300+ en krijg de limited Lomo LC-A+ Anniversary editie met de Smartphone Film Scanner!

Steun ons met $1,500+ en je krijgt een exclusief tripje naar het Lomography hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk! Misschien om je eigen Smartphone Film Scanner op te pikken? ;-)

Dat zijn pas een paar van de leuke dingen die je gratis kunt krijgen, terwijl je dit project ondersteunt! We kunnen niet wachten om je dit spannende analoge accessoire te laten zien, dus check de *Lomography Smartphone filmscanner* op Kickstarter om je steentje bij te dragen en te pre-orderen!

geschreven door denisesanjose op 2013-01-24 in #nieuws #accessories #scanning #analogue-photography #lomography #netherlands #scanner #nederland #dutch #holland #color-negatives #nld #negatieven #color-slides #smartphone #kickstarter #crowdfunding #smartphone-film-scanner
vertaald door pinkpix

Een comment

  1. irisvanzelderen
    irisvanzelderen ·

    is dit alleen voor 35mm of ook voor 120mm?

Meer interessante artikelen