Een knallend verjaardagsfeestje in Amsterdam

Een ding is zeker, de 1e verjaardag van de Lomography Gallery Store hebben we DIK gevierd. Biertjes van Palm, keiharde rock&roll van Bat Country, dancing tunes van DJ Frank en hete loempia’s uit Olivier’s Loempia Barretje Karretje. We blikken terug op ons zeer geslaagde verjaardagsfeestje.

13 september is de dag dat we onze Lomography Gallery Store Amsterdam in 2011 opende. Het is ongelofelijk snel gegaan maar we zijn inmiddels echt een jaar verder. Tijd voor een heus verjaardagspartijtje met ballonnen, slingers, een bizarre hoeveel biertjes en muziek!

Om 18.00u stroomden de eerste lomografen en feestgangers binnen – want ook de GROTE Lomography Gallery Store Sale was begonnen. Nieuwe camera’s, stationary en film werden aangeschaft en ging men op de foto met onze fameuse LomoWall.

…en ook Lomo Amigo Nout was erbij. Wel vermomd in een lekker pakje, dat dan weer wel.

Onze favoriete Amsterdamse band Bat Country (ook wel bekend van een weekje rock&roll met Boris) speelden twee kneiterharde setjes op onze eerste verdieping. Het was heel nice. De hele Herengracht heeft met ons mee kunnen genieten.

Tussen de live sets van Bat Country zorgde DJ Frank voor een paar fijne hitjes en rond een uurtje of 22:00h was het tijd om de fameuze verjaardagstaart aan te snijden. Een taart met een prachtige foto van onze winkel en natuurlijk 1 kaarsje erop, want we zijn tenslotte 1 jaar oud geworden.

In de tussentijd had onze vriend Olivier zijn eend uit 1968 op de stoep geparkeerd en zijn frituurpan in de fik gezet. 150 loempia’s erin en smullen maar. Dat was een hele ‘vette’ toevoeging zullen we maar zeggen.

Oja, bij feestjes hoort confetti. KABOEM! Confetti all-over-the-place. Ook in de taart. Lekker.

Tot slot kwam één van onze favoriete vaste gasten – Tessa Velthuis – ook nog met een heel fijn VJ setje aanzetten. Hoppa, al ons bewegende videomateriaal ingeladen, de beamer aangeslingerd en voila – een mega projectie Lomography fun op de muur van de buren.

We willen iedereen bedanken die afgelopen donderdag met ons mee heeft gefeest. Het was epic. Tot het volgende Lomo feestje, en dat is aanstaande vrijdag de 21 van september al – het openingsfeestje van de bijzondere foto expositie van Lomo Amigo Diet Roseboom. Tot dan!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by mrmaart on 2012-09-18 #news #party #dj #lomography #verjaardag #recap #exhibitions #feest #muziek #jarig #bat-country #lomography-store-amsterdam #1-jaar

More Interesting Articles