De beter goed gejat dan slecht verzonnen rumble

We herkennen het allemaal, inspiratie op doen door het bekijken van foto’s van andere lomografen. Je hebt vast wel eens een foto gezien waarbij je dacht: die wil ik ook maken! Wat let je? Ga je gang, doe mee aan deze rumble en win er zelfs piggies mee.

Credits: mephisto19

Beter goed gejat, dan slecht verzonnen is een bekend gezegde en hoewel wij bij Lomography dol zijn op originaliteit, valt er voor een mooie reproductie ook wat te zeggen! Er zijn zat lomografen in de BeNeLux die een hommage verdienen en wij willen graag dat jij daar aan mee werkt!

De opdracht:

  1. Laat je inspireren door foto's van andere lomografen en kies er één (of meer) die je graag na zou willen maken
  2. Pak je camera en probeer de foto zo goed mogelijk na te maken. Let niet te veel op de locatie, maar vooral op de beeldhoek, het idee van de foto, de lomografische details (kleding, spiegel etc) en de kleuren (kies dezelfde film bijvoorbeeld)
  3. Upload de foto naar je LomoHome en zet in de omschrijving de link naar je inspiratiebron
  4. Selecteer je foto in deze rumble

Op 10 januari 2013 kiezen wij 5 winnaars en die krijgen 10 piggies per persoon!

Nog een paar foto’s waarvan wij denken dat er een hoop lomografen zijn die dit soort plaatjes ook graag willen maken! Deze shots hebben niet voor niets ontzettend veel likes gekregen.

Credits: kamiraze, snoop, mrmaart, miriel & sumsi

Wedstrijddetails:

  • Film-/cameratype: analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd
  • Minimale foto-afmetingen: De foto’s moeten een hoogte of breedte van minimaal 768px hebben.
  • De metadata dient compleet te zijn (camera, film, locatie, drie tags etc.).
  • Max 3 foto’s per persoon
  • De deadline van de rumble is 10 januari 2013.

geschreven door pretletterp op 2012-09-17 in #nieuws #competition #rumble #lomohome #photographer #nl #copy #netherlands #dutch #analogue-cameras #hommage #be #tributes #nld #analoog #wedstrijd #inspiratie #creativiteit #benelux #na-apen #nadoen #kopieren #eerbetoon #jatwerk #namaken #reconstructie #nederlanders #belgen #luxemburgers

Meer interessante artikelen