De perfecte oplossing voor als je met vijf camera's reist!

Als ik weg ga neem ik meestal vier of vijf camera’s mee. Elke camera is weer geschikter voor iets anders en zo krijg je de beste foto’s. Vroeger deed ik mijn camera’s altijd in een gewone schoudertas, maar dan loop je het risico dat de camera’s snel beschadigen en je kunt een camera moeilijk vinden als je hem snel nodig hebt. Helaas is de standaard Sidekick Bag van Lomography maar groot genoeg voor twee camera’s…

De oplossing kwam toen mijn vriendin (die aannam dat ik niet genoeg had aan één camera) me een professionele cameratas cadeau gaf. Het was een een Lowepro Mini-Trekker-AW. Die is ontworpen voor een spiegelreflex camera met een hoop extra lenzen. Hij is erg stevig, van goede kwaliteit en biedt de perfecte bescherming voor je meest waardevolle spullen.

Ik gebruik de tas alleen wel iets anders. In plaats van één camera en al zijn extra’s neem ik vier of vijf camera’s mee en een paar accessoires. Vooral handig zijn de door klittenband verplaatsbare tussenschotjes. Hiermee kun je de opbergvakken de perfecte grootte geven en nog een extra: hij is spatwaterdicht!

De tas heeft voor- en nadelen. De voordelen: hij is zeer stevig, erg veelzijdig en bovendien beschermt hij al je camera’s. De nadelen: hij is wel vrij prijzig en een beetje oubollig.

Mijn conclusie: ik ga niet meer op stap zonder mijn Lowepro tas en mijn geliefde camera’s.

geschreven door minicooper op 2012-08-07 in #gear #travel #review #accessories #bag #camera-bag #user-review #tas #reizen #gebruiker
vertaald door elany

Meer interessante artikelen