The Crowd Lomography Project

4

Op zaterdag 14 juli 2012 opent Stichting Standupgallery zijn deuren voor de expositie ‘The Crowd Lomography Project’. Een expositie waar lomografen over de hele wereld hun Lomography foto’s exposeren op een undergroundlocatie midden in het centrum van Den Haag.

Na een vruchtbare brainstorm waren Standupgallery en lokale lomografen het met elkaar eens: het is tijd voor een nieuw kunstproject in Den Haag. Een project waarbij analoge fotografie, mensen en internet een grote rol spelen.
The Crowd Lomography Project: Let’s do something analog before it’s too late, dat is de titel van het project. Met dit project nemen we het grote publiek mee terug naar het tijdperk van analoge fotografie, om een statement te maken dat deze stroming zijn comeback maakt.

In ‘The Crowd Lomography Project’ nodigen we de Lomography community uit hun leukste, mooiste en gekste Lomography foto’s te laten exposeren. Het team van Standupgallery gaat de uitdaging aan om binnen veertien dagen meer dan 500 Lomography foto’s bij elkaar te brengen op een undergroundlocatie midden in het centrum van Den Haag.

Het resultaat is te bewonderen van 14 t/m 29 juli bij Haagsche Bluf 14 in Den Haag. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 14 juli, vanaf 14:00.

Alle details op een rijtje:

 • Opening ‘The Crowd Lomography Project’ expositie
 • Entree: vrije toegang
 • Aanvang: 14 juli 2012, 14:00
 • Locatie: Standupgallery, Haagsche Bluf 14, Den Haag

Voor meer informatie over het project, activiteiten en inleveren van foto’s verwijzen we je naar onze site en Facebook pagina.

geschreven door bddiender op 2012-07-02 in #nieuws #art #event #gallery #crowd #project #underground #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #den-haag #nld #expositie #lomografen #creatief #haagsche-bluf #broedplaats #lomo-city-walk #stichting-standupgallery #brainfood

4 Comments

 1. frau_inga
  frau_inga ·

  Ik doe mee! :)

 2. bddiender
  bddiender ·

  Ik ben er zeker bij! Standupgallery is een creatieve broedplaats midden in het centrum van Den Haag. Wellicht een beetje verborgen, maar wel een plek waar dit soort initiatieven ontstaan.

 3. zeds
  zeds ·

  Super leuk initiatief! Ik heb al een aantal foto's ingeleverd bij Standupgallery.... Ik ben er zeker bij :D

 4. camielioo
  camielioo ·

  Lijkt me leuk :) ! ik moet van ver komen dus Who knows misschien dat ik een kijkje kom nemen!

Meer interessante artikelen