Touché Collective presents: Analog Life

Op zaterdag 19 mei 2012 organiseert ‘Touche Collective’ hun eerste expositie “Analog Life” in de BaZtille te Zoetermeer. Een tentoonstelling volledig gewijd aan analoge fotografie in een waanzinnig pand. Kom langs voor een gezellig feestje inclusief gratis hapjes, drankjes en een barbecue!

www.touchecollective.com

Touché Collective is een jong 6-koppig creatief collectief uit Zoetermeer dat zich bezig houdt met grafisch ontwerp, videoproducties, fotografie, illustraties en muurschilderingen. De “Analog Life” expositie wordt op zaterdag 19 mei 2012 feestelijk geopend in De BaZtille in Zoetermeer met gratis drankjes en barbecue.

Analog Life is het eerste evenement van Touché Collective. Dat analoge fotografie net zo goed van deze tijd is bewijzen de foto’s van deze expositie. De foto’s zijn geschoten met uiteenlopende analoge camera’s van Hasselblad tot Lomography’s La Sardina.

Foto’s van Jeroen Verheugd & Lies de Rooij

De expositie “Analog Life” zal bestaan uit:

  • Analoge foto’s geschoten door de leden van Touché Collective
  • Analoge foto’s van lomografen die mee hebben gedaan “de Homeland Rumble”:
  • Analoge foto’s van o.a. fotografen Jeroen Verheugd, twee Haagse fotografes Riet Vooijs en Lies de Rooij
  • Een tentoonstelling van analoge camera’s mede mogelijk gemaakt door “Fotografica Museum Zoetermeer”

Kom gezellig naar het openingsfeestje op zaterdag 19 mei 2012 in de BaZtille of bezoek de expositie t/m zondag 3 juni 2012, van donderdag t/m zondag van 13:00-18:00. De toegang is GRATIS! Na 3 juni zullen de foto’s van de Homeland Rumble verhuizen naar de Lomography Gallery Store Amsterdam waar ze nog 4 weken zullen blijven hangen.

Foto’s gemaakt door Jaasir Linger; Riet Vooijs & Sander Harteveld

geschreven door mrmaart op 2012-04-03 in #nieuws #event #expo #nederland #dutch #holland #zoetermeer #the-netherlands #kraakpand #touche-collective #foto-expositie #foto-expo

Meer interessante artikelen