Fashion Confession Rumble

Het Utrechtse fashionevent In-fashion en Lomography zijn erg benieuwd naar jouw mening over mode. Deel je visie met ons en win tickets voor de allereerste LomoRoadShow tijdens In-fashion in Utrecht!

Credits: rjk_89

In-fashion is een gloednieuw mode-evenement in Utrecht dat dit jaar voor de eerste keer zal plaatsvinden. In-fashion richt zich op het verhaal van de designer en het ontwerp en wilt daarmee de afstand tussen ontwerpers en consumenten verkleinen. Zaterdag 21 april kun je in Hotel Dom werk bekijken van jonge ontwerpers, presentaties bijwonen, workshops volgen en films bekijken met verhalen uit de mode-industrie.

Maar dat is niet alles! De allereerste LomoRoadShow vindt plaats tijdens In-fashion. Je kunt een middagje analoog plezier in een modieus jasje verwachten. De winnaar van deze rumble zal 2 tickets krijgen voor de LomoRoadShow in Utrecht! én 2 tickets voor het centrale programma van In-fashion!

Credits: peropero

Wat je hiervoor moet doen? In-fashion en Lomography zijn heel erg benieuwd naar jóuw visie op fashion. Daarom vragen we je om binnen het thema ‘fashion confession’ in maximaal 5 foto’s te laten zien wat jij onder mode verstaat. Dit natuurlijk door de lens van je analoge camera! Zet bij iedere foto uiteen hoe die foto jouw visie op mode weergeeft.

De hoofdprijswinnaar ontvangt:

  • 2 tickets voor de LomoRoadShow in Utrecht (t.w.v. €15 p.st.)
  • 2 tickets voor het centrale programma van In-fashion (t.w.v. €15 p.st.)

Runners-up
2 runners-up ontvangen elk 10 piggies om te spenderen in de online shop!

Details
Film/Camera type: Iedere willekeurige analoge camera en film, zolang de foto maar niet digitaal gemanipuleerd of bewerkt is.
Upload limiet: 5 foto’s.
Minimale foto afmetingen: ingezonden foto’s moeten minimaal 768px in of de breedte, of de lengte zijn.
Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & minimaal 3 tags waaronder in-fashion en mode).

Credits: legacy

Veel succes en plezier!

geschreven door fritssi op 2012-03-14 in #nieuws #fashion #competition #rumble #accessories #analogue-photography #confession #nl #netherlands #dutch #utrecht #mode #geheim #nederlands #lomoroadshow #nld #wedstrijd #35mm-films #120-films #in-fashion #visie #inflashion

Met de Lomogon 2.5/32 Art Lens kun je je wereld verbreden – maar het is geen groothoeklens. Ontworpen om grote en kleine escapades een boost te geven; het is je ticket voor de iconische Lomography-esthetiek. Zoete verzadiging, hoog contrast, geavanceerde optische kwaliteit, unieke bokeh, supersnel diafragma-mechanisme –de Lomogon is het ultieme Lomo-oog op de wereld. Ga nu naar Kickstarter om alles te ontdekken wat je moet weten over onze nieuwste uitvinding en bespaar tot 40% op de uiteindelijke verkoopprijs met onze geweldige Kickstarter specials!

Meer interessante artikelen