Feest met ons mee op de rode loper tijdens de Lomography Wereldpremière!

Kom op 3 november naar de Lomography Gallery Store Amsterdam voor de wereldpremière van een gloednieuw Lomography product! Kom als een echte ster gekleed in je beste filmpremière-outfit en vang samen met ons een glimp op van Lomography’s hottest celebrity – lees snel alle details!

Op 3 november aanstaande gaan we wereldwijd in alle Lomography Gallery Stores ons nieuwste Lomography product onthullen! Trek je mooiste kostuum aan en join ons op de rode loper bij voor de bekendmaking van Lomography’s nieuwste blockbuster. De bakken popcorn en koude biertjes zullen klaar staan en het entertainment gehalte evenzeer! Hieronder staan de algemene details en voor meer informatie per Gallery Store verwijzen we je naar de desbetreffende Facebook Events.

The when: 3 november om 19:00h
The where: Lomography Gallery Stores all over the world
The why: Omdat het WAANZINNIG WORDT!!!!

Maar wat is dat mystery product dan precies? Nou, we kunnen daar nu dus nog niet zo veel over vertellen, maar alleen – its Coming Soon!

Check ook het facebook evenement van de Lomography Gallery Store Amsterdam !

Vind een Lomography Gallery Store bij jou in de buurt!

geschreven door tomas_bates op 2011-10-25 in #nieuws #event #mystery-product #lomography #gallery-store-event #worldwide-launch

Meer interessante artikelen