De november evenementenkalender van Lomography Nederland

1

Tadaaa, daar istie dan. De evenementenkalender van de Lomography Gallery Store in Amsterdam. Lees gauw verder voor alle details.

Foto van: peropero

Naast de wekelijkse zondagmiddag workshops, gaan we nog meer activiteiten organiseren in en rondom de Lomography Gallery Store Amsterdam. Wat? Hoe? Wanner? Check this out:

Donderdag 3 november @ 19h – Een magische productlancering
De bakken popcorn en koude biertjes staan klaar voor de lancering van onze gloednieuwe en unieke Lomography camera! Let the magic begin…. Houd de nieuws rubriek van ons magazine goed in de gaten voor de laatste updates!

Zaterdag 5 november, @ 18h – Museumn8
Ontdek de wondere wereld van Lomography in het Joods Historisch Museum tijdens de waanzinnige _Museumn8_. Laat je creativiteit de vrije loop en test zelf de nieuwste Lomography camera. Meer info vind je in de Evenementen rubriek van ons magazine en op jhm.nl

Zondag 6 november @ 14h – Diana F+ workshop
Schuif aan bij Lomography’s populairste camera workshop over de iconische Diana F+. Inclusief stukje geschiedenis, tips+tricks en uitgebreid de tijd om zelf de camera uit te proberen!

Foto gemaakt door: makny

Zondag 13 november @ 14h – Lekker light painten
Jezelf vleugels geven? Of liever een hanenkam in verschillende kleurtjes op je hoofd tekenen? Niets is te gek en dat gaan we laten zien tijdens deze light painting workshop. Verbazingwekkend!]

Foto van: 5thdimension

Zondag 20 november @ 14h – MPX workshop
Houd jij van surrealistische foto’s? Leer bij deze workshop de leipste trucjes van meervoudige belichtingen door plaatjes over elkaar heen te schieten en daarmee de meest bizarre effecten te creëren.

Foto van: mrmaart

Zondag 27 november @ 14h – workshop X-Pro & flits fotografie
Het echte lomo-effect creëer je natuurlijk door je dia films te crossen, en een goede flits maakt het plaatje dan helemaal af. Meer weten over x-pro en flitstechnieken? Join deze workshop!

Foto van: mandi

Woensdag 30 november @ 18h – Hoor wie klopt daar kinderen!?
Natuurlijk zal de goedheiligman de Lomography Gallery Store dit jaar niet overslaan. Wij willen Sinterklaas op Lomografische wijze welkom heten, samen met jullie! Kom langs, zet je schoen bij onze open haard en snoep lekker mee van onze zelf gemaakte pepernoten. Meer info vind je in de Evenementen rubriek van ons magazine.

Workshop details:

  • Iedere workshop kost €15 per persoon, tenzij anders is aangegeven
  • Als deelnemer krijg je gratis een leencamera, 1 filmrolletje en nadien een downloadlink naar je foto’s
  • Iedere deelnemer krijgt een 10% kortingsvoucher om te gebruiken in onze Lomography Gallery Store Amsterdam
  • Meld je aan door te mailen naar store.amsterdam@lomography.com
  • Zorg dat je 15 min voor aanvang aanwezig bent
  • Je eigen camera meenemen mag altijd!
  • De workshop crew spreekt Engels, Nederlands en Duits

Lomography Gallery Store Amsterdam
Openingstijden: Zo – ma 12.00-18.00, di, wo, vr, za 10.00-18.00, do 19.00-21.00
Telefoon: 020 4205902
E-mail: store.amsterdam@lomography.com
facebook
twitter

2011-10-24 #nieuws #events #november #amsterdam #workshops #nederland #evenementen #lomography-gallery-store-amsterdam #evenementenkalender #museumnacht

Meer interessante artikelen