De Kleuren van de natuur

Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom de lucht soms allerlei kleuren van groen, rood tot oranje heeft? Ik hou ervan om foto’s van de lucht maken, en jij?

Ik fotografeer graag de lucht, het maakt niks uit of het nu dag of nacht is, zonsondergang of zonsopgang. Een van mijn favoriete luchtfoto’s is gemaakt vanuit een vliegtuig tijdens de een vlucht van Taiwan terug naar Maleisië. Ik was blij dat ik dit mooie moment op film kon vastleggen!. Dat is waarschijnlijk het moment dat ik verliefd ben geworden op de lucht.

De natuur heeft zijn eigen indirecte manier van invloed op onze emoties.
We voelen ons vrolijk van binnen als de zon schijnt en we voelen ons somber bij slechter weer.
Als het een regenachtige dag is, is de kans groot dat je humeurig bent. Vaak genoeg als ik met mijn mond vol tanden sta en mijn gedachtes vastlopen kijk ik naar de lucht.
Ik vind het mooi hoe de kleuren van de natuur zichzelf uitdrukken, of het nu blauw, rood of oranje is. De natuur is de kunst van God. Als je het gevoel hebt dat de wereld op je schouders rust, probeer dan eens naar de lucht te kijken; Zonnig, regenachtig, kom tot rust en geniet meer van de natuur.

Een foto van de lucht is zo gemaakt. Pak gewoon je camera en klik; snap.
Je kunt er zoveel maken als je wilt, de natuur zal er altijd voor ons zijn.

geschreven door gladys op 2011-10-03 in #lifestyle #nature #sky #color #lomography #netherlands #dutch #holland #analogue-lifestyle #nld #gladys
vertaald door camielioo

Meer interessante artikelen