Breaking Boundaries: Lomography X This Human World: Culturen door zintuigen

1.311 inzendingen · Nu gaande ·
Lomography X This Human World: Culturen door zintuigen

Foto's zijn onze toegangspoort tot plaatsen en ervaringen die we ons alleen maar konden voorstellen. Sta ons toe plaatsvervangend mee te leven door die meeslepende beelden van je reizen over de hele wereld met ons te delen.

Hoewel het vooral ons zicht aanspreekt, kunnen de scherpe details en levendige kleuren van een foto voldoende zijn om het geluid, de smaak, de geur en het gevoel van een bepaald moment of onderwerp in te vullen. Een foto van een enthousiaste straatdrummer, handen tikkend op het ritme, zal ons onmiddellijk een pompend ritme voorstellen. Op dezelfde manier kan een afbeelding van een mand gevuld met vlammend rode pepers ervoor zorgen dat je naar een koud glas water reikt. Fotografie heeft die kracht om ons te bewegen. Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar snapshots die ons een deel van die gedenkwaardige reizen laten uitmaken.

En om deze ronde nog spannender te maken, werken we samen met This Human World, het eerste internationale mensenrechtenfilmfestival van Wenen, waarmee je kans maakt op festivalpassen, een LomoKino en vouchers voor onze online shop. Het 13-daagse festival wilt het enorme complex van rechten en vrijheden van mens en leven als gemeenschap verkennen door vertoningen van lokale en internationale documentaires en korte films.

Eén grote prijswinnaar wint twee passen voor het festival, van 28 november tot 10 december 2019 én een LomoKino. De tweede prijswinnaar krijgt twee kaartjes voor de openingsceremonie, terwijl drie runner-ups een voucher winnen voor de Lomography Online Shop ter waarde van 50 EUR.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze wedstrijd dient als de kwalificatieronde voor de categorie Breaking Boundaries van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door antiox.

Submit

Login om aan deze wedstrijd mee te doen Alternatively you can also upload directly to this competition. Just select an image file, enter your email and submit. We will send you an email to confirm the submission – please note if you don't confirm your photos won't enter the competition.