Game Changers: Lomography x Graphic Days Torino: Voorbij bezienswaardigheden

883 inzendingen · Nu gaande ·
Lomography x Graphic Days Torino: Voorbij bezienswaardigheden

Het is een uitdaging om toeristische plekken te fotograferen zonder cliché te zijn. Bekijk beroemde plekken vanuit een ander perspectief door het gebruik van experimentele fototechnieken

We hebben samengewerkt met Graphic Days Torino om je de kans te geven een slot te winnen bij een van hun creatieve talks (van 3 tot 6 oktober, 2019) en vouchers voor onze online shop. Graphic Days Torino, een internationaal festival gewijd aan visual design, heeft als doel de culturele waarde van visuele communicatie te ondersteunen en een nieuwe manier te verkennen om de creatieven te inspireren door middel van workshops, tentoonstellingen, conferenties en uitvoeringen.

Om deze uitdaging aan te gaan, willen we dat je buiten de kaders denkt en een fantasierijke draai geeft aan die gebruikelijke ansichtkaart-perfecte foto's van populaire toeristische bestemmingen. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Twists and Turns: Gebruik de handige truc van meervoudige belichting om de beroemde oriëntatiepunten en herkenbare structuren te herschikken en om te zetten in surrealistische kunstwerken.
  • Change Of Colors: Stel je voor hoe deze bekende plekken er op een andere planeet uit zouden zien. Herschilder ze in buitenaardse en ongebruikelijke kleuren met behulp van die van kleurveranderende film zoals de LomoChrome Purple of een Redscale film.

Eén winnaar krijgt de kans om 1 pas te winnen voor een creatieve talk tijdens de Graphic Days Torino, afhankelijk van de beschikbaarheid van tickets. Houd er rekening mee dat het vervoer en de accommodatie naar het festival niet bij de prijs zijn inbegrepen. Er worden ook vier Runner-Ups gekozen die een waardebon van 50 EUR voor de Lomography Online Shop mee naar huis nemen.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze wedstrijd dient als de kwalificatieronde voor de categorie Breaking Boundaries van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto van de Stonehenge door buckshot.

Submit

Login om aan deze wedstrijd mee te doen Alternatively you can also upload directly to this competition. Just select an image file, enter your email and submit. We will send you an email to confirm the submission – please note if you don't confirm your photos won't enter the competition.