Lomography Awards: Trail and Error: Lomography x Mono No Aware: Filmmanipulatie

1.072 inzendingen · Afgelopen ·
Lomography x Mono No Aware: Filmmanipulatie

Lomografen staan bijna altijd synoniem voor het nemen van grote risico's als het gaat om fotografie. Denk buiten de kaders en laten we allemaal regelbrekers zijn!

We hebben samengewerkt met Mono No Aware - een 501c3-filmlab én een non-profitorganisatie voor filmkunst om connectiviteit te bevorderen via de filmervaring - om je de kans te geven zeldzame filmrolletjes en kortingen op analoge apparatuur te winnen. Om de kampioen van deze uitdaging te zijn, laat je zien hoe je experimenteert en artistiek knoeit met je negatieven en prints. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Film Soup:Als je een onverklaarbare look voor foto's wilt, is het maken van een filmsoep de beste manier. Dompel je filmrol in citroensap, rum, wasmiddel een andere vloeistof die je kunt bedenken en wacht tot de magie z'n werk doet!
  • Negative Burning: Produceer gesmolten en vervormde afbeeldingen door je negatieven licht te verbranden. Let op: Hierna is er geen weg meer terug!
  • Light Leaks: Lensflare en lichtlekken geven beelden een onmiskenbare charme. Doe het op de analoge manier!

Eén grote prijswinnaar wint zes rollen van de AGFA 100T motion picture color negative film die door Mono No Aware liefdevol is gespoold om stilstaande beelden te maken, terwijl vier runners-up een voucher van 50 EUR krijgen voor onze Online Shop. Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's insturen. Deze wedstrijd dient als de kwalificatieronde voor de categorie Trial and Error van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door hodachrome

The Winners

Congratulations to: clownshoes, lalomixu, opon21, dee_nah & pierodonadeo.